GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα-Αποφυλακίστηκε ο Τεκτερίδης

Τώρα-Αποφυλακίστηκε ο Τεκτερίδης Αποφυλακίστηκε ο Γιώργος Τεκτερίδης με 1.000€ εγγύηση και περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου του απ...

Τώρα-Αποφυλακίστηκε ο Τεκτερίδης
Αποφυλακίστηκε ο Γιώργος Τεκτερίδης με 1.000€ εγγύηση και περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα. Ο 62χρονος στις 22 Νοεμβρίου είχε "εισβάλει" στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων απειλώντας να αυτοπυρποληθεί.
Στον Ανακριτή είχε καταθέσει πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα στο οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι "οδηγήθηκε σ' αυτή την πράξη επειδή έφθασε σε απόγνωση καθώς, από τη μία η εφορία είχε διατάξει τη δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών, μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών, ενώ, από την άλλη, διωκόταν για χρέη προς το δημόσιο, τα οποία δεν μπορούσε να πληρώσει καθώς τα χρήματα που διέθετε ήταν δεσμευμένα".
Μετά την απολογία του είχε προφυλακιστεί, αλλά τώρα είναι και πάλι ελεύθερος. Δείτε το βίντεο από την επεισοδιακή διαμαρτυρία του στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.


Πηγή: thesstoday.gr
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση