GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού

Για τα καλά μπήκε ο χειμώνας τις τελευταίες ημέρες με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τους ισχυρούς ανέμους και την πτώση της θε...



Για τα καλά μπήκε ο χειμώνας τις τελευταίες ημέρες με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τους ισχυρούς ανέμους και την πτώση της θερμοκρασίας.
Αυτό το σκηνικό αναμένεται να διατηρηθεί και τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Flashnews.gr o μετεωρολόγος και διευθυντής στην ΕΜΥ κ. Μανώλης Λέκκας για την Κυριακή αρχικά προβλέπονται, βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και νότια της Κρήτης.
Οι άνεμοι τις πρωινές ώρες της Κυριακής θα κυμανθούν στα 2-3 μποφόρ στις περισσότερες περιοχές, στα 4-5 μποφόρ στις περιοχές του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου και στα πελάγη 6-7 μποφόρ με βαθμιαία όμως εξασθένηση.
Η θερμοκρασία την Κυριακή αναμένεται να κυμανθεί στις 10 με 11 βαθμούς Κελσίου.
Την Δευτέρα αναμένεται να διατηρηθούν και πάλι στα δυτικά και νότια των Χανίων κάποια φαινόμενα βροχοπτώσεων το πρωί, ενώ αργότερα πιθανότατα βροχές να σημειωθούν και στα βόρεια του νομού.
Οι άνεμοι τα πνέουν από νοτιοδυτικές-δυτικές διευθύνσεις με ένταση 4-5 μποφόρ αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με ένταση 6-7 και στα πελάγη 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει στους 8-9 βαθμούς με τη μέγιστη να φθάνει στους 12 βαθμούς.
το ίδιο σκηνικό με περιόδους βροχών θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη, ενώ από την Πέμπτη αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού, αλλά η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.
Χιόνι όπως είπε ο κ Λέκκας θα πέσει σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 1500 μέτρων.Πηγή: flashnews.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση