GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπεν Άφλεκ γερουσιαστής;...

Ο Μπεν Άφλεκ, που η ενασχόληση του με διάφορα πολιτικά θέματα είναι γνωστή, δέχθηκε πρόταση από τους Δημοκρατικούς να γίνει γερουσιαστής...


Ο Μπεν Άφλεκ, που η ενασχόληση του με διάφορα πολιτικά θέματα είναι γνωστή, δέχθηκε πρόταση από τους Δημοκρατικούς να γίνει γερουσιαστής. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Δημοκρατικοί δείχνουν την προτίμησή τους στον γνωστό ηθοποιό.
Οι ηθοποιοί είναι πάντα δημοφιλείς όχι μόνο στο κοινό, αλλά και στα κόμματα. Αυτό δεν ισχύει φυσικά μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις ΗΠΑ. Ο Ben Affleck φαίνεται να θεωρείται εξαιρετική επιλογή για τους Δημοκρατικούς, για να κατέβει υποψήφιος για μια θέση στην αμερικανική Γερουσία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του διάσημου ηθοποιού για μια έδρα στην Γερουσία. Το όνομα του Ben Affleck- ο οποίος ασχολείται ενεργά με πολιτικά θέματα που δεν αφορούν μόνο την Αμερική, αλλά και τον τρίτο κόσμο- είχε ακουστεί και το 2005 για την Γερουσία, για την έδρα αυτή τη φορά της Virginia.
Πηγή:monopoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση