GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σμαράγδα Καρύδη: Ο Τσίπρας είναι σαν τον παλιό Ανδρέα Παπανδρέου

“Δεν είναι ειλικρινής” λέει η όμορφη ηθοποιός για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια η Σμαράγδα Καρ...

“Δεν είναι ειλικρινής” λέει η όμορφη ηθοποιός για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια η Σμαράγδα Καρύδη αποφάσισε να μιλήσει για θέματα μη καλλιτεχνικά, εκφράζοντας την άποψή της για τον Αλέξη Τσίπρα, την Χρυσή Αυγή και την οικονομική κρίση.
«Δεν με πειράζει να είναι κάποιος άπειρος, αρκεί να μη φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Φοβάμαι ότι και ο Τσίπρας φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Και αυτός να ήταν στην εξουσία δεν θα έκανε όλα αυτά που λέει και υπόσχεται. Τον φοβάμαι λίγο σαν τον παλιό Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν νομίζω ότι είναι ειλικρινής ούτε ο Τσίπρας. Μακάρι να είναι η ελπίδα. Και εγώ μία ελπίδα ψάχνω, έτσι και αλλιώς, αλλά δεν ξέρω αν είναι εκεί».
Αυτό δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη η οποία θεωρεί ότι πάσχουμε από «Ηθική κρίση εδώ και πολλά χρόνια. Υπήρξε τρομερή ασυδοσία, καμία αίσθηση αξιοκρατίας και ελέγχου στη χώρα. Νεοπλουτισμός, επαρχιωτισμός, και φυσικά αυτά το έφεραν όλο αυτό. (..) Ζούσαμε με το όνειρο του διορισμού. Φοβάμαι ότι είναι η νοοτροπία του Νεοέλληνα. Φτιάχτηκε κάποια στιγμή ένα πράγμα, αυτό που λέμε ο ”Ελληνάρας’, που παλαιότερα δεν υπήρχε».
Τέλος, όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, επισημαίνει πως «Το αποτέλεσμα που την βγάζει τρίτο κόμμα δεν είναι πραγματικό. Νομίζω ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν είναι ακραία. Απλώς οι ακραίοι είναι αυτοί που εκφράζονται συνήθως. Οι άλλοι μένουμε στη σιωπή, επειδή δεν μπορούμε να γίνουμε φανατικοί, γιατί βλέπουμε τη σχετικότητα των πραγμάτων. Δεν σηκωνόμαστε από τον καναπέ και ζούμε τον φασισμό των άκρων, που μας επιβάλλουν τη γνώμη τους».

2 σχόλια

  1. konomise kai auti mazi me markoulakides otan moirazane lefta gia plaka oli tin proigoumeni dekaetia oi karamanlosimitides..tote bebaia pou trogane oloi oi kalitexnes opos autoi den milagan gia politiki..tora kanei kritiki ston tsipra,,,kalitexniki elit tis arpaxtis!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ.........ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση