GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μανιτάκης:Δεν έχουμε πολιτική απολύσεων

Μανιτάκης:Δεν έχουμε πολιτική απολύσεων «Δεν έχει πολιτική απολύσεων στο δημόσιο η κυβέρνηση», διαβεβαίωσε ο Αντώνης Μανιτάκης, σε δηλώ...

Μανιτάκης:Δεν έχουμε πολιτική απολύσεων

«Δεν έχει πολιτική απολύσεων στο δημόσιο η κυβέρνηση», διαβεβαίωσε ο Αντώνης Μανιτάκης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου.
«Δεν έχουμε, ούτε είχαμε πολιτική απολύσεων. Το 2013 θα είναι χρονιά αξιολόγησης», δήλωσε ο κ. Μανιτάκης προσθέτοντας ότι «έχουν καταγραφεί οι άμεσες λειτουργικές ανάγκες των δημόσιων υπηρεσιών προκειμένου να αναδιαρθρώσουμε τη Δημόσια Διοίκηση, να την κάνουμε πιο οικονομική και κυρίως πιο αποδοτική αλλά και φιλική προς τον πολίτη».
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης υπογράμμισε ότι «αυτό είναι το πρόγραμμά μας, να αποκτήσει επιτέλους η Δημόσια Διοίκηση αυτό που της αξίζει, μια ριζική ανανέωση».
«Προσωπικά ο πρωθυπουργός, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και η κυβερνώσα πλειοψηφία δουλεύουμε πυρετωδώς, με σύστημα, μέθοδο, αποφασιστικότητα και εμμονή στους στόχους, ώστε να αναδιαρθρώσουμε ριζικά τη Δημόσια Διοίκηση, ο δημόσιος υπάλληλος να αποκτήσει πίστη και εμπιστοσύνη στο λειτούργημά του, η Δημόσια Διοίκηση να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και αυτό θα το πετύχουμε με τη μέθοδο της αξιολόγησης υπηρεσιών και της αξιολόγησης των ικανοτήτων του προσωπικού», επισήμανε ο κ. Μανιτάκης.
Με τον κ. Καράογλου συζήτησαν για την αναδιάρθρωση των διοικητικών υπηρεσιών του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη.
Όπως ανέφερε ο κ. Καράογλου, «οι ανάγκες είναι πολλές, τα προβλήματα μεγάλα, ο χρόνος πιέζει και για αυτό το λόγο δεν έχουμε το χρονικό περιθώριο να αφήνουμε τα πράγματα γενικώς να τρέχουν. Ο στόχος είναι να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατόν υπηρεσίες στους πολίτες με το μικρότερο δυνατό κόστος και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε».



Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Ναι ρε κουτούτσικο δημοσιουπαλληλάκι δεν θα σε απολύσουν.
    Πίστεψέ τους για ακόμη μια φορά.
    Θα σε διαθέσουν απλώς.
    Ξέρεις όπως τις επί πληρωμή εκδιδόμενες. Πως τις λένε; Πως τις τις λένε; Α ναι Π.....νες.
    Καλή Χρονιά σε όλους Δ.Υ και μη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση