GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανησυχεί η Σεούλ για την πυραυλική δοκιμή της Πιονγκγιάνγκ

Να μην πραγματοποιήσει τη δοκιμή πυραύλου στο τέλος του μήνα προειδοποίησε τη Βόρεια Κορέα η Νότια Κορέα,  τονίζοντας ότι πρόκειται στην...

Να μην πραγματοποιήσει τη δοκιμή πυραύλου στο τέλος του μήνα προειδοποίησε τη Βόρεια Κορέα η Νότια Κορέα,  τονίζοντας ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για δοκιμή πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς, μια πρόκληση που παραβιάζει τη σχετική απαγόρευση του ΟΗΕ και προκαλεί τη διεθνή κοινότητα.
Το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA μετέδωσε ότι ο πύραυλος, ο οποίος θα εκτοξευτεί στο διάστημα από τις 10 ως τις 22 Δεκεμβρίου, θα θέσει σε τροχιά δορυφόρου.
«Το ότι η Βόρεια Κορέα προσπαθεί και πάλι να πραγματοποιήσει δοκιμή ενός μεγάλου βεληνεκούς πυραύλου, αποτελεί σοβαρή πρόκληση που αγνοεί τις ανησυχίες της διεθνούς κοινότητας και τις προειδοποιήσεις της να μην το πράξει», τονίζει σε ανακοίνωσή του το νοτιοκορεατικό υπουργείο Εξωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση