GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρβανιτόπουλος: Δε θα μειωθεί φέτος ο αριθμός των εισακτέων

«Μάζεμα, νοικοκύρεμα» του χάρτη των ΑΕΙ και μάλιστα από το 2013, «γιατί η χώρα δεν έχει περιθώρια», προανήγγειλε με συνέντευξή του...


«Μάζεμα, νοικοκύρεμα» του χάρτη των ΑΕΙ και μάλιστα από το 2013, «γιατί η χώρα δεν έχει περιθώρια», προανήγγειλε με συνέντευξή του στην «ΚτΚ» ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ζητώντας από τους πανεπιστημιακούς να είναι «μπροστάρηδες στην προσπάθεια».
Όπως αναφέρει ο κ. Αρβανιτόπουλος, «οι αλλαγές, που περιλαμβάνουν συρρίκνωση των πανεπιστημιακών τμημάτων από 500 σε 350, θα εφαρμοστούν άμεσα από το προσεχές ακαδημαϊκό έτος.
Πάντως, ο κ. Αρβανιτόπουλος υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται να απολυθεί προσωπικό από τα τμήματα που θα συγχωνευτούν, ενώ και ο αριθμός των εισακτέων θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα.
Ο υπουργός Παιδείας θα έχει από αύριο συναντήσεις με πρυτάνεις και προέδρους ΤΕΙ για το σχεδιασμό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Διαβάστε περισσότερα στην «Καθημερινή της Κυριακής»Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση