GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ:Το θράσος του κ.Βενιζέλου περισσεύει

ΣΥΡΙΖΑ:Το θράσος του κ.Βενιζέλου περισσεύει Με ένα σκληρό σχόλιο απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ γ...

ΣΥΡΙΖΑ:Το θράσος του κ.Βενιζέλου περισσεύει

Με ένα σκληρό σχόλιο απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τη λίστα Λαγκάρντ, τονίζοντας ότι "ο κ. Βενιζέλος είναι ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ" και ότι το "θράσος του περισσεύει"...
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι " Ο κ. Βενιζέλος είναι ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ. Είναι καλύτερα να δώσει απαντήσεις για τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες που έχει ο ίδιος και ο προκάτοχός του, σχετικά με τη διαχείριση και την απόκρυψη της λίστας, αντί να καταφεύγει σε ανέξοδους αντιπερισπασμούς".
"Το θράσος όμως του κ. Βενιζέλου περισσεύει, ως απόρροια της αλαζονικής συμπεριφοράς του, των "παλιών καλών ημερών". Οι ευθύνες είτε το θέλει είτε δεν το θέλει ο ίδιος, θα αποδοθούν σε όλους", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.








Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ
Πηγη: enikos.gr

4 σχόλια

  1. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΩΣ «ΦΟΡΕΑΣ» ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ... ΨΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ--ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ--ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ...!

    ΝΑ, ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ και Η ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΕΥΧΗ ΤΟΥ:«ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ».

    Τού τη φύλαγε ο... Θεός...!!!

    Στο ταξίδι, "τζάμπα-τράκα",
    των οικογενειακών του διακοπών στη Λατινική Αμερική μετά τη Βραζιλία ο Τσίπρας επισκέφθηκε και την Αργεντινή, την οποία μας συνέστησε από το βήμα της Βουλής να... μιμηθούμε για να βγούμε απο τη κρίση...!!!

    Το «θαύμα της Αργεντινής», όπως το χαρακτηρίζει έχει ως πρότυπο σύμφωνα άλλωστε και με το... «αδελφό δίδυμο» των οικονομικών γιγάντων, Σταθάκη-Μηλιού...

    Όμως στην Αργεντινή εδώ και δύο ημέρες ο κόσμος έχει ξεσπάσει και έχει ξεσηκωθεί κατά της υπερήφανης σοσιαλιστικής Ηγεσίας του και πέραν των διαδηλώσεων λεηλατεί και σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο νεκροί...
    «Το ένα από τα θύματα σκοτώθηκε από σφαίρες και το άλλο από μαχαίρι».

    Σαράντα πέντε τραυματίες, οι είκοσι πέντε αστυνομικοί και περισσότερες από 193 συλλήψεις.

    Από αυτή τη Χώρα-πρότυπο πού έχει και θέλει έτσι να... καταντήσει και εμας, ο Τσίπρας προέβη στην εξής βαρυσήμαντη δήλωση:

    «Για μας, αυτός ο εναλλακτικός δρόμος, (της Αργεντινής) είναι ο δρόμος της... αξιοπρέπειας»...!!!

    Από τη πόλη έρχομαι και στη κορυφή κανέλα...

    Τώρα μπορείς να απαντήσεις σοβαρα και με πολιτική ορολογία σε αυτόν το ανθρωπάκο πολιτικό;
    -----------------------------
    Να τον χαίρονται και να τον... «υποστούν» όσοι τον πιστεύουν...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δε μπορείς να απαντήσεις, πες τουλάχιστον τη γνώμη! σου για τη εναλλακτική σου λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δούλεμα των πιο ξευτελισμένων κόμματων ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ, ΔΥ.ΜΑΡ που πέρασαν από την Ελλάδα περισσεύει......


    Δεν θα γίνει ΤΊΠΟΤΑ.. 2.000 κεφαλαιοκράτες -φιλάνθρωποι- έχουν τους λακέδες πολιτικούς μας και τους κάνουν πίπες ...

    Οι Έλληνες «ολιγάρχες» είναι πια στο στόχαστρο Μετά του New York Times, το Spiegel και το Reuters (το ξένο πρακτορείο θα συνεχίσει μετά τις γιορτές) σειρά είχε το γερμανικό περιοδικό Stern, το οποίο κάνει κατά μέτωπο επίθεση στους έλληνες ΝΟΝΟΥΣ.

    Ειδικότερα αναφέρεται στους: Φώτη Μπόμπολα, Γιάννα Δασκαλάκη Αγγελοπούλου, Σωκράτη Κόκκαλη, Σπύρο Λάτση,
    Λαυρεντιάδη, Λαμπράκη,του Σωκράτη Κόκκαλη ,της οικογένειας Βαρδινογιάννη,την διαβόητη Άννα Αγγελοπούλου, η πρώην πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών αγώνων, η οποία ακούει στο όνομα Lady G, μάλιστα ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου «ίδρυσε το Ίδρυμα Αγγελόπουλος, με τη βοήθεια του οποίου θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να διασφαλίσει τη περιουσία της.

    New York Times, Spiegel ,Reuters,Stern ΓΡΑΦΟΥΝ:Η Ελλάδα δεν είναι μια φτωχή χώρα, απλώς η κατανομή του πλούτου είναι άνιση.

    Τα 80% του ιδιωτικού κεφαλαίου βρίσκεται στα χέρια μόνον 2.000 οικογενειών. Γύρω στα 200 δισεκατομμύρια ευρώ αυτού του κεφαλαίου βρίσκεται σε ξένες τράπεζες. Επισήμως μόνον εννέα πρόσωπα δηλώνουν στην Ελλάδα εισόδημα άνω των 700.000 ευρώ το έτος.

    Αυτή η ολιγαρχία που συγκρίνετε μονοί με μαφία έχει παντού τους ανθρώπους της: έναν αδελφό στην Αριστερά, έναν στη Δεξιά, έναν στο δημαρχείο και έναν εντός της εκκλησίας.

    Οι ζάμπλουτοι Έλληνες εξαγοράζουν τους πολιτικούς μέσω της χρηματοδότησης των εκλογικών τους αγώνων. Η εξουσία που ασκούν μέσω των μίντια τούς, τον ποδοσφαιρικών ομάδων και γενικότερα του αθλητισμού τους καθιστά απρόσβλητους.

    Μια τηλεγραφική είδηση που έφτασε σε μας από την Αμερική μέσω του Wikileaks, αναφέρει ότι «μια μικρή ομάδα επιχειρηματικών μεγιστάνων έχει συνδεθεί με την πολιτική μέσω βαθμών συγγενείας, γάμων ή και διαζυγίων. Οι σχέσεις αυτές είναι πολυπλοκότερες από τις αντίστοιχες σχέσεις μεταξύ των θεών στην ελληνική μυθολογία»

    Αν καταλάβετε ποτέ ποιοι είναι {οι κυβερνήτες σας} οι εχθροί του Κράτους και τους ξεριζώσουμε με υποχρεωτική δέσμευση του κλεμμένου πλούτου της χώρας ίσως υπάρξει ΑΎΡΙΟ....

    Η Ο.Π.Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Νέρωνες... των ΜΜΕ κάνουν δημόσιες σχέσεις..

    ο τέλος του 2012 βρίσκει τον χώρο των μεγάλων ΜΜΕ σε καμένη γη. Τα media έφθασαν στο ναδίρ της αναξιοπιστίας τους και τα ίδια βρίσκονται ένα βήμα πριν από το χείλος του οικονομικού γκρεμού.

    Με τους πολίτες να ψηφίζουν πως δεν εμπιστεύονται πρώτα από όλους τους θεσμούς, τα Μέσα και τους δημοσιογράφους, οι επιχειρήσεις media ολοκληρώνουν σε λίγες μέρες το τρίτο κύμα περικοπών, απολύσεων και μειώσεων μισθών. Αλυσοδεμένα σταθερά στον πολιτικό μηχανισμό της προπαγάνδας για την επιβολή της μνημονιακής πολιτικής που οδηγεί...
    σε εξαθλίωση την ελληνική κοινωνία, περιμένουν, όπως ο σκύλος το αφεντικό του, το μερίδιο στην αναδιανομή της διαπλεκόμενης οικονομικής και πολιτικής εξουσίας. Κι αυτή ακριβώς την κοινωνική εξαθλίωση, την οποία βοήθησαν να γιγαντωθεί, τη μετατρέπουν στο «καλό» χαρτί τους στο παίγνιο επίδειξης του... κοινωνικού τους ρόλου.

    Τα κορυφαία ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και οι μεγάλες εφημερίδες, που δυο χρόνια τώρα ολημερίς και οληνυχτίς πασχίζουν να πείσουν για την αναγκαιότητα των σκληρών μνημονιακών μέτρων, των απολύσεων στο Δημόσιο, του ξεπουλήματος των δημόσιων οργανισμών, της «σωτηρίας της χώρας» με την παράδοση της στους ξένους δανειστές, διαλαλούν τις εορταστικές καμπάνιες φιλανθρωπίας, στήριξης και ελεημοσύνης. Καλώντας τον εξαθλιωμένο πολίτη να συνεισφέρει και κάτι ακόμη από το υστέρημα του για τους πεινασμένους της χώρας. Αρκεί να μην ξεσηκωθούν οι άθλιοι και εξαθλιωμένοι να απαιτήσουν και να διαδηλώσουν.

    Στο Mega, που στήριξε τρία χρόνια τώρα την ενημέρωση του στο δίπτυχο «μαζί τα φάγαμε - πρέπει να το πληρώσετε» με τα μνημόνια, βάζουν τους απλήρωτους σταρ των τηλεοπτικών τους σειρών να διαφημίσουν την καμπάνια ελεημοσύνης «Νοιάζομαι - μοιράζομαι». Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και στις εκπομπές, καλούν τους άνεργους και απλήρωτους εργαζόμενους των ελληνικών επιχειρήσεων που καταστράφηκαν από την προωθούμενη πολιτική να καταθέσουν τη φιλανθρωπία τους στην πλατεία Συντάγματος.

    Η μέγιστη υποκρισία είναι ότι δεκάδες από τους ηθοποιούς και δημιουργούς που έχουν απλήρωτους οι θυγατρικές εταιρείες των εκδοτών - μετόχων του καναλιού ζουν πλέον από τα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων. Ή παίρνουν τα φάρμακα τους από τους Γιατρούς του Κόσμου!

    Στον ΣΚΑΪ ο σχολιαστής Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο διευθυντής Άρης Πορτοσάλτε έκαναν ό,τι μπορούσαν για την υποταγή της κοινωνίας, βοήθησαν στην αύξηση της ανεργίας και της φτώχειας, φωνάζοντας για το δίκαιο των αγορών και υπέρ της αναγκαιότητας των μέτρων των δανειστών.
    O σταθμός διαλαλεί σήμερα τον απολογισμό της φιλανθρωπικής καμπάνιας του «Όλοι μαζί μπορούμε» για να αποδείξει τη δύναμη επιρροής του στο κοινό.
    Ο ΣΚΑΪ Θέλει το μυαλό σου, όπως εύστοχα διαφημίζει το σλόγκαν της καμπάνιας. Και την ίδια ώρα ο σταθμός ολοκληρώνει την αναδιοργάνωση της εταιρείας με τον νέο κύκλο περικοπών απολύοντας 15 τεχνικούς και την επιβολή εθελούσιων αποχωρήσεων σε δεκάδες παλαιούς εργαζόμενους, ενώ θα μειώσει ακόμη περισσότερο το ύψος των μισθών σε όσους απομείνουν στο Νέο Φάληρο.

    Την τακτική της ελεημοσύνης στην πτωχευμένη Ελλάδα ακολουθούν με τις εμπορικές προσφορές τους και οι μεγάλες εφημερίδες με πιο χαρακτηριστική περίπτωση το «Έθνος». Στα πρωτοσέλιδα κυριαρχεί η προπαγάνδα των μνημονιακών μέτρων και της κοινωνικής - οικονομικής αποσύνθεσης της χώρας και στους τίτλους των εφημερίδων διαφημίζονται τα κουπόνια ελεημοσύνης με έκπτωση 15 και 20 ευρώ στα σούπερ μάρκετ, τα καύσιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση