GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο ιταλικός λαός θα συνεχίσει στο δρόμο που χάραξε ο Μόντι»...

Την πεποίθηση ότι ο ιταλικός λαός θα επιλέξει στις επόμενες εκλογές να συνεχίσει στο δρόμο της μεταρρύθμισης τον οποίο ακολούθησε ο απερ...

Την πεποίθηση ότι ο ιταλικός λαός θα επιλέξει στις επόμενες εκλογές να συνεχίσει στο δρόμο της μεταρρύθμισης τον οποίο ακολούθησε ο απερχόμενος τεχνοκράτης πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι, εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ.
«Υποστηρίζω τις μεταρρυθμίσεις που άρχισαν από την κυβέρνηση του Μάριο Μόντι, οι οποίες έκαναν τους επενδυτές να ανακτήσουν κάποια εμπιστοσύνη στην Ιταλία, έτσι είμαι σίγουρη πως ο ιταλικός λαός θα ψηφίσει με τέτοιο τρόπο ώστε η Ιταλία να παραμείνει στο σωστό δρόμο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέρκελ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Την ίδια στιγμή, και ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Γκίντο Βεστερβέλε, προειδοποίησε πως θα ήταν επικίνδυνο για την Ευρώπη να σταματήσουν οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Μόντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση