GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσή Αυγή: Ουδεμία σχέση έχουμε με τον Στρατούλη...

Η Χρυσή Αυγή απαντά στο ντοκουμέντο του BBC Radio σχετικά με την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη και κάνει λόγο για ν...


Η Χρυσή Αυγή απαντά στο ντοκουμέντο του BBC Radio σχετικά με την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη και κάνει λόγο για νέα συκοφαντική επίθεση εναντίον της.
Στο ντοκουμέντο ακούγονται μέλη της Χρυσής Αυγής να "παραπονιούνται" στους θύτες για τις βλάβες που δεν... προξένησαν στο θύμα, δηλαδή στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκαθαρίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση Στρατούλη, ο οποίος είναι ήδη κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση. Οι νέες απόπειρες συκοφάντησης του Κινήματός μας είναι φαιδρές, ανυπόστατες και έχουν κάνει το πανελλήνιο να γελάει".

3 σχόλια

  1. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΟΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ ΑΡΚΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Στρατούλης ειναι γνωστός λουφαδόρος απο χρόνια βολεμένος σε ΓΣΕΕ διοικητικά συμβουλια δεν έχει δουλέψει σχεδόν ποτέ και πάντα προσπαθουσε να βγει βουλευτής και τώρα που του έκατσε κυτάει πως να διαφημίσει τον εαυτό του πως να ηρωποιηθεί ώστε να βγαίνει βουλευτής για πάντα.

    Μην νομίσετε το ότι είναι ωραίο επάγγελμα το βουλευτιλίκη το ξέρουν και αυτοί που παίζουν σε ομάδες της β εθνικής.

    Στα αρχ..α μου αν δεν κυβερνάει το κόμμα μου εγώ να είμαι βουλεύτης έχει σημασία, ρωτήστε και τον καυμένο τον Πρωτόπαπα άν θα ήθελε να είναι στη θέση της Τζακρη τώρα ή εκεί που τον βολέψανε στην Τράπεζα με ένα αξιοπρεπή μισθό της τάξεως των 10000 Ευρώ μικτά μηνιαίως, κρα κάνει το κολάκι του να ξαναβγεί βολευτής να σώσει τους Έλληνες.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ το είπε και ο ΤΑΜΗΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην μιλάς έτσι για τον Στρατούλη. Είναι ένας από τους Μεσσίες που έρχονται. Τέρας αξιοπιστίας. Αφού το είπε ο Στρατούλης είναι έτσι. Ένα περίεργο πράμα ρε παιδί μου. Είναι ικανός να μιλά μια ώρα και να μην πει τίποτα. Στο τέλος μένεις με την απορία... " τώρα αυτός πήρε θέση? "
    Είναι με όλους και με όλα. Κανείς να μην θιγεί. Όταν ζοριστεί λέει τα κλασσικά κουφά.

    Για τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους
    "Μα αυτό είναι το θέμα μας τώρα? Ο δημόσιος τομέας χρειάζεται αναδιάρθωση έτσι που τον καταντήσατε"

    Για το αν έχει χρώμα η βία
    "Είμαστε κατά της βίας αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο. Τι έχεται να πείτε για την βία που ασκείται στον λαό με τα μνημόνια?"

    Καλά μηλάμε ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει και τον Τσίπρα. Τον βλέπω αρχηγό του κόμματος των βολεμμένων και γιατί όχι και πρωθυπουργό.

    Για σου Ελλαδάρα πεθαμένη.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση