GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: Η ευχή μιας θαυμάστριας της Κιμ Καρντάσιαν έγινε πραγματικότητα...

Στο Κουβέιτ ταξίδεψε η Κιμ Καρντάσιαν, με σκοπό να παρευρεθεί στα εγκαίνια  του καταστήματος ''Millions of Milkshakes''...


Στο Κουβέιτ ταξίδεψε η Κιμ Καρντάσιαν, με σκοπό να παρευρεθεί στα εγκαίνια  του καταστήματος ''Millions of Milkshakes'' (εκατοντάδες μιλκ-σέικ). H επιτυχία ήταν μεγάλη, αφού πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε, για να δει την σταρ και να πιει ένα μιλκ-σέικ.
Φαίνεται πως ακόμα και σε αυτή την αραβική χώρα η Κιμ Καρντάσιαν έχει θαυμαστές και θαυμάστριες. Σε μία από αυτές, μάλιστα, επεφύλαξε μία έκπληξη. Μία κοπέλα, που είναι καρκινοπαθής είχε εκφράσει την επιθυμία της σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα πως ήθελε να συναντήσει την σταρ. Και το όνειρό της έγινε πραγματικότητα. Η Κιμ Καρντάσιαν την επισκέφθηκε και συνομίλησε μαζί της. Τότε η κοπέλα ξέσπασε σε  κλάματα.
Δεν υποδέχθηκαν, όμως, την ριάλιτι σταρ όλοι με τον ίδιο τρόπο. Θρησκευτικοί ηγέτες της χώρας την κατηγόρησαν ότι ντύνεται απρεπώς και διαφθείρει τους νέους.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση