GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τρέλα" με τις προμήθειες

"Τρέλα" με τις προμήθειες στο Δήμο Αθηναίων Δεν έχει λάμπες για τους δρόμους, αλλά κρατά στοκ δεκαετίας σε βίδες για τα φωτιστ...

"Τρέλα" με τις προμήθειες στο Δήμο Αθηναίων
Δεν έχει λάμπες για τους δρόμους, αλλά κρατά στοκ δεκαετίας σε βίδες για τα φωτιστικά. Δεν έχει ανταλλακτικά για να κινηθούν απορριματοφόρα, αλλά υπάρχουν αποθήκες ξεχειλισμένες από εκατοντάδες ελαστικά εικοσαετίας.
Ξεκινά διαγωνισμό για 1.024 λίτρα ελαιολιπαντικού και μετά διαπιστώνει ότι έχει 2.500 λίτρα απόθεμα που κινδυνεύει με αχρηστία.
Δεδομένα όπως τα παραπάνω διαμορφώνουν μια εικόνα τουλάχιστον σπατάλης και διαχρονικά ασυντόνιστης διαχείρισης για το δήμο Αθηναίων, τον μεγαλύτερο της χώρας, όπως προκύπτουν μέσα από τα πρακτικά συζητήσεων στην οικονομική του επιτροπή.
Η συζήτηση για το πώς γίνονται κάθε χρόνο προμήθειες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από το δήμο έγινε για "πρώτη φορά οργανωμένα" -καθώς ομολογούν εκπρόσωποι πολλών δημοτικών παρατάξεων- στις 5 Δεκεμβρίου 2012.
Κατέληξε σε περιγραφές και εντοπισμό των προβλημάτων -όσο για την εξεύρεση λύσεων, θα χρειαστεί μάλλον να περάσει καιρός, ώστε να καταφέρουν οι διάφορες διευθύνσεις να συνεννοηθούν και να μη χρεώνεται αδίκως ο δημότης με νέα αυξημένα τέλη.
Χαρακτηριστική του πώς χτίζεται το στοκ αχρείαστων ανταλλακτικών είναι η περιγραφή για το είδος "παξιμάδι αλουμινίου για φωτιστικά σώματα κορυφής".
Η αποθήκη είχε 175 τεμάχια του είδους στην απογραφή του 2001. Το 2005, για ανεξιχνίαστους λόγους, αγοράστηκαν ακόμη 200, το 2009 άλλα 400 και το 2010 άλλα 330.
Το σύνολο έβγαινε έτσι 1.105 τεμάχια. Ενα τεμάχιο το 2012 και υπόλοιπο αποθήκης 1.104.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση