GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνηση στους δρόμους... άδεια τα μαγαζιά

Κίνηση στους δρόμους... άδεια τα μαγαζιά Μεγάλη κίνηση παρατηρήθηκε σήμερα στους δρόμους της Πρέβεζας. Για μια απόσταση λίγων λεπτών οι...

Κίνηση στους δρόμους... άδεια τα μαγαζιά

Μεγάλη κίνηση παρατηρήθηκε σήμερα στους δρόμους της Πρέβεζας. Για μια απόσταση λίγων λεπτών οι οδηγοί έμεναν για αρκετή ώρα ακινητοποιημένοι κυρίως στην Λεωφόρο Ειρήνης. Όμως όλος αυτός ο κόσμος, ντόπιοι αλλά και επισκέπτες, δεν βγήκαν για τα ψώνια τους.
Η μεγαλύτερη κίνηση παρατηρήθηκε σε καταστήματα διατροφής, κρεοπωλεία και σουπερ μάρκετ ενώ στα καφέ της πόλης κυρίως στην παραλία δεν έπεφτε καρφίτσα.
Την ίδια ώρα απογοητευτική ήταν η αγοραστική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της πόλης καθώς ο κόσμος απλά έκανε βόλτα έξω από τα μαγαζιά.
Πεσμένος κατά 50% ήταν ο τζίρος των καταστημάτων, σύμφωνα με πολλούς εμπόρους, σε σχέση με πέρσι, ενώ ο κόσμος, σύμφωνα με τους ίδιους παρά τις προσφορές αρκούνταν στο να παρατηρούν απλά τις βιτρίνες.

Πηγή: pamepreveza.gr

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση