GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλέβουν τις ελιές και τα εργαλεία

Κλέβουν τις ελιές και τα εργαλεία Σε εφιάλτη εξελίσσεται για τους ελαιοπαραγωγούς της Ηλείας η συγκομιδή της ελιάς. Σε διάφορά σημεία τ...

Κλέβουν τις ελιές και τα εργαλεία

Σε εφιάλτη εξελίσσεται για τους ελαιοπαραγωγούς της Ηλείας η συγκομιδή της ελιάς. Σε διάφορά σημεία του νομού, καταγράφονται κρούσματα είτε κλοπής των σακιών με την συγκομισμένη ελιά, είτε κλοπής των εργαλείων. 
Στο Γιαννιτσοχώρι οι κλέφτες της ελιάς, «σήκωσαν» από λιοστάσι σχεδόν ενάμισι τόνο καρπού. Ο ιδιοκτήτης του είχε μαζέψει το Σάββατο τις ελιές του, έφυγε με το σούρουπο και επέστρεψε το πρωί της Κυριακής για να πάρει τα τσουβάλια. Αυτά όμως δεν υπήρχαν πουθενά μέσα στο χωράφι του.
Όμως αυτό δεν ήταν το μοναδικό συμβάν. Στο Λέπρεο συνέβη ακριβώς το ίδιο. Οι μαζεμένες ελιές από το Σάββατο βρέθηκαν στο στόχαστρο κλεφτών. Σε αυτή την περίπτωση η λεία ήταν δέκα τσουβάλια με 50 κιλά καρπό.
Σε μια τρίτη περίπτωση στο Κάστρο Κυλλήνης οι κλέφτες δεν πήραν τα σακιά με τις ελιές, αλλά τα εργαλεία για τη συγκομιδή του καρπού.

Πηγή: ilialive.gr
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση