GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Κ. Χρυσόγονος για τις ευθύνες Παπακωνσταντίνου στη λίστα Λαγκάρντ;

Στη Βουλή θεωρείται περισσότερο από σίγουρο ότι θα συγκροτηθεί προανακριτική επιτροπή προκειμένου να διερευνηθούν οι ευθύνες του πρώην υπ...

Στη Βουλή θεωρείται περισσότερο από σίγουρο ότι θα συγκροτηθεί προανακριτική επιτροπή προκειμένου να διερευνηθούν οι ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου...για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ.
H συζήτηση διχάζει τους συνταγματολόγους καθώς οι μισοί υποστηρίζουν ότι το όποιο ποινικό σκέλος της υπόθεσης έχει ήδη παραγραφεί καθώς έχουν πραγματοποιηθεί δύο εκλογικές αναμετρήσεις -τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2012- από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου εικάζεται ότι έχει τελέσει το αδίκημα, καθώς η λίστα παρελήφθη το 2010 και ο ίδιος είχε τη λίστα στα χέρια του έως τον Ιούνιο του 2011.
Χαρακτηριστική είναι η άποψη του καθηγητή Κώστα Χρυσόγονο ο οποίος χαρακτήρισε ανυπέρβλητο συνταγματικό κώλυμα τη σχετική διάταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση