GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «μεγάλη καρδιά» του ΣΥΡΙΖΑ!

Ξάφνιασε η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην απάντηση του Σίμου Κεδίκογλου στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου δεν...


Ξάφνιασε η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην απάντηση του Σίμου Κεδίκογλου στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.
Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια ανταπάντησης:
«Η μεγάλη μας καρδιά μας προτρέπει να ευχηθούμε στον κ. Κεδίκογλου καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά. Βεβαίως για το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας η χρονιά αυτή θα είναι πάρα πολύ δύσκολη». Πηγή: newpost.gr

12 σχόλια

  1. Μεγάαααααλη καρδιά.
    Τόσο μεγάλη που χωράει και κάθε μορφής κρατικοδίαιτους συνδικαλισταράδες,μιζαδόρους και χρυσοβολεμένους του βαθέος εκείνου πράσινου καθεστώτος.
    Ξέρετε εσείς..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4.35

    Καλύτερα χρυσοβολεμενους συνδικαλισταραδες παρα χρυσοβολεμένους ψευτες κλέφτες και απατεωνες που καταληστεψαν και κατεστρεψαν τον τοπο.

    Το παραμυθι σας το χορτασαμε τιποτε καινουργιο να σκεφτει το συγγραφικο κεντρο της Συγγρου.

    Μας τα πριξατε με το λομπυ της δραχμης και τους συνδικαλιστες για τις απατες των κουμπαρων και των χρυσοκανθαρων του βατοπεδιου μουνγκα στην στρουγκα για τους αυτομαστιγωμενους με τους λογαριασμούς θηρία, για τον αμετρο δανεισμό του Βουδα της ραφηνας απολυτη σιγη σε βαθμό σκασμου για τα τζογαρισματα με τα τοξικα σιγη ιχθυος γιατον πινοκιο παλιοψευτη πρωθυποργο άλλος σκασμός.

    Θυμιζετε τις καμηλες που ειπε η μια στην άλλη τι ασχημη καμπουρα έχει χωρις να βλεπει την δικη της και τα χαλια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4.35' μην καρφώνεσαι τόσο απροκάλυπτα. Τί είσαι αγορίνα μου εσύ και διαμαρτύρεσαι? Δημόσιος ή ΠΟΕ-ΟΤΑ. Αφού τα είπες λοιπόν και ξεχαρμάνιασες, τράβα στην Αλβανίδα την DURU, τον βουτυρο-μπεμπέ αρχηγό σου, Alexis ή τέλος πάντων σε όποια Συνιστώσα βρείς ανοιχτή μέσα στο Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Πριν φύγει για Χριστούγεννα στη Λατινική Αμερική, ο κ. Τσίπρας έδωσε άλλη μια παράσταση για το λόμπι της δραχμής" τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

    Όπως αναφέρει ο κ. Κεδίκογλου, ο κ.Τσίπρας "κάνοντας το άσπρο-μαύρο, προσπάθησε να απαξιώσει το τέλος των σεναρίων για έξοδο από το ευρώ. Κατανοούμε την απογοήτευσή του".

    "Ελπίζουμε στην Αργεντινή να καταλάβει...
    τις συνέπειες μιας α λα ΣΥΡΙΖΑ πολιτικής" καταλήγει η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουουου , δεν πρόλαβαν να μας δώσουν την δόση και τώρα θα μας πάρουν την πατρίδα μας!!!!!!

    Ουουου, τώρα θα γίνουμε σκλάβοι των Γερμανών στα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης!!!!!

    Ουουου, θα μας πάρουν τα σπίτια μας, τις γυναίκες μας, τα παιδιά μας και τις γκόμενες μας!!!!!

    Ουουου, Θα μας πάρουν τις βιομηχανίες μας!!!!!

    Ουουου, θα μας πάρουν και τα σωβρακοφάνελα!!!!!!!!!!

    Ουουου, προδότες Σαμαρά, Βενιζέλε, Κουβέλη που ξεπουλήσατε την χώρα σας για να βάλετε μερικά ευρώ στην τσέπη σας!!!!!!!

    Αφιερωμένο εξαιρετικά στα γνωστά περιφερόμενα διαδικτυακά περιττώματα,----- 7.42 -----
    προς ανάγνωση
    ή/και αντιγραφή αφού πρώτα τα μετατρέψουν σε …….κεφαλαία!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λενε στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαλυση του τσιρκο των ΑΕροψεκασμένων
    Καμμένων γλυκαδιών
    και Χαϊχάληδων.. χαλέδων.

    Με ενδιαφέρον παρακολουθούν τις εξελίξεις στην κεντροδεξιά, οι επιτελείς της Κουμουνδούρου. Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να λένε ότι δεν ...καίγονται κιόλας για ό,τι συμβαίνει στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, αλλά αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Καθώς το φλερτ ήταν δεδομένο και η πιθανότητα, έστω και μικρή, κυβερνητικής συνεργασίας, έδινε μία προοπτική.

    Το γεγονός μάλιστα ότι οι αποχωρήσεις συνδέονται άμεσα με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού τα στελέχη που φεύγουν.....πυροβολούν το κόμμα του Τσίπρα, έχει θορυβήσει το προεδρικό επιτελείο.

    Μια τέτοια εξέλιξη θεωρούν ότι συσπειρώνει μακροπρόθεσμα την κεντροδεξιά καθώς παρά τον αντιμνημονιακό χαρακτήρα των στελεχών που έφυγαν από τον Καμμένο, τονίζεται ότι ο Τσίπρας δεν είναι εναλλακτική λύση.

    Σε κάθε περίπτωση η τράπουλα ανακατεύεται ξανά και ξυπνά τις ...δεξιές μνήμες όσων κρυφοκοίταζαν στον Τσίπρα.
    Και αυτό δεν αρέσει στην "μεγάλη δημοκρατική παράταξη", αλλά σάπιου Ανδρέ Παπανδρέ, που θέλει να φτιάξει ο πρόεδρος Αλέξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι αυτοί οι μαλακες τύπου Τσιπρα και Καμένου με τα δάνεια από Ρωσία η Κίνα κλπ. ,θα μας πουν επιτέλους τίποτα για την κομουνιστική Κύπρο η κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τις μαλακιές που τάιζαν όλο αυτό καιρό των κόσμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4:55
    6:53
    7:42
    Του ...βαθέως πασόκ είστε και ενοχληθήκατε τόσο ...σφόδρα;
    Νομίσατε ότι εύκολα θα ξεχάσουμε τα συνδικαλιστικά τρωκτικά που καταδυνάστευσαν τους πολίτες και ρήμαξαν αλύπητα το δημόσιο χρήμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.48

    Κανενας δεν υποστηρίζει τον όποιο βρωμικο ρόλο παίξανε οι συνδικαλίσταροι άλλωστε δημιουργήματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ήτανε για να χωνουν χιλιαδες στο δημόσιο και να αντλουν ψήφους.
    Ειστε υποκριτές και γελοίοι γιατι όλοι αυτοι εξυπηρετησαν και εξυπηρετουν ακόμα τα κομματα που τους εξεθρεψαν πλην ελαχιστων εξαιρέσεων και που σήμερα αυτα τα αποκομματα ειναι συγκυβερνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΡΗΜΑΔ.
    Το ότι ενα κόμμα υποστηρίζει τον υγιή συνδικαλισμό που υπάρχει σε όλη την Ευρωπη δεν σημαίνει οτι αποδέχεται τον όποιο σκόπιμο και βρωμικο ρόλο καποιων με πολιτικα κριτηρια τοποθετημενων.
    Ειναι γελοίο να κατηγορέιτε κόμματα που δεν κυβερνησαν την χωρα και να τους αποδιδεται τον βρωμικο συνδικαλισμό που δημιουργησαν αυτοι που κυβερνούν και σημερα και σας βαζουν να γραφετε όλες αυτές τις μαλακίες.

    Γινεστε γελοιοι γιατι ξαφνικα πιστευετε ότι στην χωρα ξεχασαμε ποιοι ειναι οι πρασινοι και γαλαζιοι συνδικαλίσταροι που κατα την γνωμη σας γινανε όλοι ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΌΧΙ Δεν είναι αυτό είναι η παραπληροφορηση και η προπαγανδα που προσπαθείτε να περασετε σε νεωτερες γεννιες και νεους ψηφοφφορους ότι δεν εχετε ιδεα για το εγκλημα ενω ειστε οι αρχιεγκληματιες του τοπου καιτωρα προσπαθείτε να αποποιηθειται των ευθυνων σας ριχνωντας απο εδω και απο εκεί λάσπη και όπου κάτσει.
    Ασφαλώς και σας τρομαζει το γεγονος της πρωτιας του ΣΥΡΙΖΑ που κατα την αποψη μου ειναι επιλογή καταδικης των σαπιων και βρωμερων βοθρων κομματων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και όχι ότι οι Ελληνες γινανε ξαφνικα αριστεροί ή φασιστες δινωντας ποσοστα δυσαναλογα και στην ΧΑ.

    Βγαλτε τα γρασσα από τα ματια πεταξτε το κοκκαλο που σας δινουν σαν σκυλια πεινασμενα και δείτε την κοινωνια και τον λαό σε τι κατασταση βρισκεται που τον έφεραν οι βοθροι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και αν πραγματικά υπαρχουν και στα άλλα κομματα ευθυνες να τους τα καταλογίσετε αλλα πάντα με τον βαθμο που αναλογεί στο καθενα.

    Ειναι γελοιο και γινεστε και εσεις γελοίοι να προσπαθειτε να φορτωσετε την καταντια στην χωρα μας σε κομματα που ποτε δεν κυβερνησαν και τα ποσοστα τους στον λαό ηταν μονοψηφια και ασημαντα μπροστα στην παντοδυναμια των βοθρων που κυβερνησαν την Ελλαδα την κατεκλεψαν την καταληστεψαν την υποθηκευσαν την λεηλατησαν την εξαπατησαν και την οδηγησαν επαιτη δανεικων σε όλη την υφήλιο καγχαζωντας σημερα οτι τωρα "σωζουμε" την χωρα!!!
    Ηθελα να ήξερα ενας δεν υπαρχει να τους ρωτησει όλους αυτούς τους αληταραδες και ειδικοτερα αυτο τον ψευτη ΣΑΜΑΡΑ και τον προκατοχο του ΓΑΠ...ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΩΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;;;;;;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8:03
    "Ειστε υποκριτές και γελοίοι...".

    Περισπούδαστε ...αναλυτή (βλέπε υβριστή) εσύ και η κάστα σου είστε πλέον γνωστοί,προβλέψιμοι,συνάμα και βαρετοί.

    Είστε οι περιβόητοι "δημοκράτες-προοδευτικοί",η τάξη εκείνη που επιτρέπει στον άλλο να έχει γνώμη μόνο αν συμφωνεί μαζί σας.
    Αν δε τολμήσει κάποιος να εκφράσει άποψη διαφορετική από την δική σας,το μόνο που ξέρετε είναι να τον βρίζετε,να τον μειώνετε,να τον απαξιώνετε.
    Είστε η χειρότερη και ελεεινότερη μορφή ΚΑΡΑ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ γιατί είστε οι σκληρότεροι και υπουλότεροι φασίστες με μορφή ψευτο-δημοκράτη,χειρότεροι και από την Χρυσή Αυγή,εκείνοι τουλάχιστον έχουν την παλληκαριά να το δηλώνουν δημόσια.
    Είστε η πολιτική πλευρά που το 33% της (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) υποστήριξε και δικαιολόγησε τις λεηλασίες,τους βανδαλισμούς και τις καταστροφές περιουσιών μικρομεσαίων βιοιπαλαιστών κατά τον Δεκέμβριο του 2008.
    Ναι φίλε μου,είμαστε απέναντι.
    Σκληρά απέναντι.
    Και είστε (και θα είστε) λιγότεροι,αυτό μην το ξεχνάς.
    Δεν πρόκειται να επανέλθω ότι και να απαντήσεις,
    να έχεις καλές γιορτές και να έχουμε όλοι μας καλή φώτιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8:03
    Όλα τα σκληρά συνδικαλιστικά λαμόγια του πασόκ στον ΣΥΡΙΖΑ πήγαν,αντί να βρίζεις ψάξτο λίγο και θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση