GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρησαν οι γάλλοι μάχιμοι από το Αφγανιστάν

Η Γαλλία απέσυρε σήμερα και τους τελευταίους στρατιώτες της που υπηρετούσαν στο Αφγανιστάν, δύο χρόνια πριν από τη λήξη της θητείας της ...

Η Γαλλία απέσυρε σήμερα και τους τελευταίους στρατιώτες της που υπηρετούσαν στο Αφγανιστάν, δύο χρόνια πριν από τη λήξη της θητείας της πολυεθνούς δύναμης στη χώρα.
Οι 200 στρατιώτες του τάγματος πεζικού μεταφέρθηκαν αεροπορικώς από την Καμπούλ στην Κύπρο, όπου θα παραμείνουν μέχρι την Τρίτη, οπότε και θα επιστρέψουν στο Παρίσι.
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί διέταξε την εσπευσμένη αποχώρησή τους ύστερα από την αιματηρή επίθεση που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο με στόχο γάλλους στρατιώτες.
Ο διάδοχός του στην προεδρία Φρανσουά Ολάντ επέσπευσε περαιτέρω την αποχώρηση των μάχιμων γαλλικών στρατευμάτων.
Μετά τη σημερινή αποχώρηση περίπου 1.500 γάλλοι στρατιώτες θα παραμείνουν στο Αφγανιστάν, κυρίως στην Καμπούλ, με αποστολή τους την εκπαίδευση των αφγανών στρατιωτών.
Αρχικά, η αποχώρηση των γάλλων μάχιμων στρατιωτών από το Αφγανιστάν ήταν προγραμματισμένη για το 2014, μαζί με τις υπόλοιπες δυνάμεις της Διεθνούς Δύναμης του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν (ISAF).

1 σχόλιο

  1. Η αληθεια ειναι πικρη αλλα ΠΡΕΠΕΙ να λεγεται:
    Μια Χρυση Αυγη στο 50,5% θα ηταν η ιδεωδης λυση για τον καθαρισμο της κοπρου του Αυγεια ,φιλοι μου..

    Τις προαλλες που λετε ,φιλοι μου, το "προβοπουλο" καρφωσε καποιον συναδελφο του με φατσα αλεπους,που χρηματισε διοικητης ΑΤΕ επι συμ-οριας πασοκ..
    . Εβγαλε ρε η αλεπουδοφατσα (οπως κατηγγειλε το προβοποπουλος) 8.000.000 ευρω "εξω"!!
    8 εκατομμυρια ευρω ρε η σκατοφατσα...
    Και δεν τρεχει τιποτα. Δηλωσε με "αφοπλιστικη " αφελεια οτι ηταν νομιμα!!!!
    Εγω (και φυσικα και αλλα 8 εκατ ΕΛΛΗΝΕΣ) θα χρειαστουμε ισιαμε 100 ζωες να βγαλουμε τοσα λεφτα,και αν... και αν λεμεεε!!

    Και αυτο το σκυλι παραμενει "ελευθερο και λυτο" και περιφερεται αδεσποτα..

    Λοιπον εχω αδικο να ζηταω μια Χρυση Αυγη στο 50,5% φιλοι μου??

    Το συλλαμβανεις και του δινεις ΔΥΟ επιλογες:
    Αριστερα εχεις μια θηλεια να κρεμεται.
    Δεξια καμποσα χαρτια να συμπληρωσει: ΟΛΑ τα περιουσιακα του στοιχεια,ΟΛΕΣ οι καταθεσεις ,κοσμηματα, διαμερισματα κλπ κλπ τα παραχωρει ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ στο ταμειο παρακαταθηκων και δανειων η σε καποιο λογαριασμο του Δημοσιου.
    Ειμαι σιγουρος θα προτιμησει την .."δεξια" επιλογη...
    Και γλυτωνει την κρεμαλα φιλοι μου..

    Φυσικα δεν τον αφηνεις να πεθανει και της πεινας?!?! Οχι βεβαια!!!
    Του δινεις την συνταξη του ΟΓΑ δηλαδη 330 ευρω το μηνα ..
    Φυσικα 11 μηνες το χρονο,γιατι το ενα μηνα θα τον πληρωσει στο χαρατσι μεσω ΔΕΗ,για το σπιτακι που κληρονομησε απο τον πατερα του,που το εχτισε με δανειο του αειμνηστου Γεωργιου Παπαδοπουλου. ΑΤΟΚΟ για 20 χρονια,φιλοι μου..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση