GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Υπήρχε σχέδιο κατά του Βενιζέλου...

Για σχέδιο πολιτικής εξόντωσης του Ευάγγελου Βενιζέλου στην υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ" κάνουν λόγο στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σύμφων...

Για σχέδιο πολιτικής εξόντωσης του Ευάγγελου Βενιζέλου στην υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ" κάνουν λόγο στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το MEGA. Όπως λένε στελέχη της Ιπποκράτους στόχος αυτού του σχεδίου ήταν η διάλυση του ΠΑΣΟΚ αλλά και η πτώση της κυβέρνησης.
Και εκεί, τονίζουν στην Ιπποκράτους, υπήρχε ένας βασικός πρωταγωνιστής ο οποίος διοχέτευσε την "αλλοιωμένη" λίστα με πολιτική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτόν που "φωτογραφίζουν" στο ΠΑΣΟΚ είναι ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.
Υπογραμμίζουν επίσης, ότι ακόμα και τώρα, μετά τις αποκαλύψεις, ο ΣΥΡΙΖΑ, επιμένει και στοχεύει στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στο ΠΑΣΟΚ.

8 σχόλια

  1. Δεν είναι μόνο ο Παπακωνσταντίνου, είναι όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα 40 χρόνων. Γι' αυτό θέλουν να διαλύσουν τον Σύριζα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, να υποβαθμίσουν την Χρυσή Αυγή για να μη τιμωρηθούν ή να μην αποκαλυφθεί το φαγοπότι 40 χρόνων, ακόμα και τα 3 αυτά χρόνια. Γι' αυτό χτυπάνε τον Καμμένο που τα έλεγε, και εμείς οι βλάκες δεν τον πιστεύαμε και δεν τον ψηφίσαμε. Μια λύση υπάρχει : ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής, χωρίς ασυλία και δικαστήρια και δημεύσεις περιουσιών όλων όσων έφαγαν το δημόσιο χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Πλακάκια” ΣΥΡΙΖΑ με ΓΑΠ..
    – Αφήνει στο απυρόβλητο τον Παπανδρέου!!! Η …προσεκτική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ!

    Με μια προσεκτική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει ευθύνες για την λίστα Λαγκάρντ τόσο στον Παπακωνσταντίνου , όσο και στον Βενιζέλο.
    Ωστόσο αφήνει στο απυρόβλητο τον Παπανδρέου, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται καν!!

    Για την ιστορία πριν λίγο καιρό, στις 30.10.2012, ο Τσίπρας ζητούσε την τιμωρία του Παπανδρέου: «Οι πρόσφατες αποκαλύψεις στις ακροάσεις που έγιναν στη Βουλή, με τον πρώην υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου να παραδέχεται ότι μαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο της ελβετικής τράπεζας HSBC τον Ιανουάριο του 2011, αλλά και η μεγάλη αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ από το περιοδικό HOT DOC, δημιουργούν τεράστιο πολιτικό θέμα»

    Τι άλλαξε μέσα σε δυο μήνες;


    ΥΓ.Και ο Γιωργάκης ζήτησε να ρίξουν φως…“Αν δεν καεί αυτός – αν δεν καείς εσύ – πως θα γενούνε τα σκοτάδια φως;” Στο σκοτάδι ζούσε τόσο καιρό ο κακομοίρης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
    ΤΙ ΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΕΕΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΕΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΜΦΑΓΟ ΤΕΡΑΣ.ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙ ΜΠΗΚΕ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΧΡΗΣΤΕ .ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έλεγε ο Χατζηνικολάου για τον Παπακωνσταντίνου;

    Αύριο, ο Χατζηνικολάου, μας λέει ότι ο εξάδελφος, έκαψε την Ελλάδα και κάλυψε την οικογένειά του...
    κάποτε όμως μας τα έλεγε αλλιώς...

    Να του θυμίσουμε λοιπόν τι έλεγε πρίν λίγο καιρό ;;;

    Τότε που παρουσίαζε σαν ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ γεγονός τον έλεγχο των... "κροίσων";;;

    Τότε που έστελνε τους Ράμπο στην Ελβετία για να ελέγξουν τους 530 κροίσους και δίπλα έβαζε τη φώτο του Παπακωνσταντίνου;

    Η Δημοσιογραφία του καλπάζοντος λαϊκισμού... έχει εκπρόσωπο και τον λένε Νίκο Χατζηνικολάου/ φτούυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα ο Παπακωνσταντινου ειναι
    μαλακας ....... αλλα οταν εφυγε
    απο υπουργος παρεδωσε στο Βενιζελο
    το στικακι .......ο εξυπνος
    Βενιζελος γιατι οταν εφυγε απο το
    υπουργειο δεν το εδωσε στον
    επομενο υπουργο το ειχε μαλιστα
    στην κατοχη του στην διαρκεια
    δυο προεκλογικων αναμετρησεων .....
    εντεκα μηνες μετα το στικακι βρεθηκε
    "πειραγμενο" ελειπαν οι ξαδελφες!!!
    Ουτε ενα αλλο ονομα ετσι για
    ξεκαρφωμα!!!!!!!!!!
    ΠΡΟΒΑΤΑ δεν θα πεσει η κυβερνηση
    οι μαλακες θα συνεχισουν να
    πληρωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνώμη αυτή είναι η ΛΙΣΤΑ; ... μήπως είναι η ΝΥΣΤΑ; ... εγώ γράμματα δεν ξέρω , ούτε έχω βγάλει πανεπιστήμια αλλά θα επιθυμούσα να δω την καλή λίστα , αυτή που θα πέσουν τα τσιμέντα που λένε και στα γήπεδα όταν έρχεται ο παιχταράς σε μια ομάδα, αυτή θα την δούμε ποτέ; ...

    Δεν σας μιλάω με γρίφους, λέω για την ΛΙΣΤΑ του Χριστοφoράκου που την έκαναν γαργάρα ΌΛΟΙ , ναι βρε , για αυτή της Siemens λέω, που δεν ξεχνάμε ακόμα μερικοί:Αυτή μάλλον θα την δει ο Ιστορικός του μελλόντων και θα λέει: ΚΑΛΑ τόσο χαζοί ήταν αυτοί οι Ραγιάδες οι Έλληνες του 2012/13; που ανεχόταν να τους λέει κάποιος Πάγκαλος {ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ ΡΕ, το ρε θα το βάλει σιγά σιγά} η κάποιος {{ αριστερός]] Κουβέλης νομίζω πως λεγότανε !! μαζί με κάποιους αριστρεροδεξιοστροφους λεκέδες, Χατζησωκρατης, Λυκουδη και αλλά τέτοια παραδομένα της Μερκλε :έλεγαν ότι πρέπει να σωθεί η πατρίδα αλλά για να σωθεί θα πρέπει να πεθάνετε μερικοί Έλληνες γιατί σαν πολλοί μαζευτήκαμε..

    Στο Θίασο μας υπάρχει και κάποιος σοσιαλιστής ο Γ. Α. Παπανδρέου βέβαιααα!! μεγάλο μυαλό καθηγητής του Χάρβατ , είχε κληρονομήσει ένα κόμμα ΠΑΣΟΚ; ΣΟΚ; κάπως έτσι το έλεγαν, μαζί με τους κηπουρούς –συλλέκτες μαύρου χρήματος, έβαλαν την χώρα στο Δ.Ν.Τ γιατί μόλις έγινε πρωθυπουργός άρχισε την καμπάνια , έχω έναν διεφθαρμένο λαό, όλοι είναι κλέφτες, η χώρα είναι σαν τον τιτανικό έπεσε στο παγόβουνο και βουλιάζει ,βγάλτε μας από της αγορές ρε να κονομήσετε ..

    Μόλις το κατάφερε άφησε ένα άξιο διάδοχο στο κόμμα, αν θυμάμαι κάποιο αντισυνταγματάρχη; Αντίσυνταγματολόγο; Αλλά για να μην κουράζεστε Αν πείτε ΧΑΡΑΤΣΙΑ, H ΠΑΤΩΣ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ, τον ξέρουν όλοι στην μικρή μας γειτονιά , Βενιζέλο τον έλεγαν , αυτός ο ευτραφής μπουδρολογος κατάφερε με 12% να κάνει συγκυβερνήσει με την Ν.Δ του κ. Σαμαρά : Ο κ. Σαμαράς μέγας ποιητής και ακροβάτης, ειδικευμένος σε αεροτουμπες εδάφους εδάφους αλλά και αέρος αέρος, συνεπικουρούμενος από τους κάποιους βουλευτές –βολεμένους κάπως έτσι τους αποκαλούσαν τότε, όχι ρε ΓΙΕΣ ΣΕΡΡΡ , κάτι ονόματα υπάρχουν ακόμα στον πάπυρο της προδοσίας, λεγόταν Ντινοπουλος, Αδωνις η χαϊδεύτηκα Μπουμπουκος , Γιακουμάτος , Βουλτεψη , μαζί με τον ακτιβιστη δεξιό με το τσεκούρι Βορίδη, ΑΥΤΟΙ πήραν επάνω τους την ομάδα , έλεγαν αν δεν πάρομε την δόση θα επαληθευτούν οι Μάγια και θα καταστραφεί ο κόσμος στης 21/12/2012 .. ΕΕ και για να μην καταστραφεί ο πλανήτης, πήρανε την δόση αλλά όχι ο λαός !!! οι τραπεζίτες, ο λαός πήρε τον λογαριασμό να την πληρώσει..

    Στο άλλο κόμμα το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε ο νέος ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ Λομβαρδός- Λοβερδος; τέλος πάντων κάπως έτσι τον έλεγαν ,βέβαιααα μεγάλο μυαλό και ωραίος άντρας, λέγετε ότι έδινε κάθε μήνα 500 ΕΥΡΩ μόνο στο κομμωτήριο.. Όλα τα ψήφιζε ,δεν άφησε τίποτα αψήφιστο, όμως ήρθε σε ρήξη και τσακώθηκε με τον Βενιζέλο ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; για μια ΚΩΛΟ αφίσα, Βενιζέλος έλεγε ότι ο Ήλιος ανατέλλει {σε μια αφίσα που είχαν ως σύμβολο του κόμματος τότε} και ο κ. Λοβερδος έλεγε ότι έδυε !!!!!

    Έτσι σαν επαναστάτης ο Λοβερδος έκανε και αυτός ένα κόμμα; Κίνημα; δεν ξέρω, αλλά είχε ένα παράξενο όνομα ΡΙΞΙΑ ΜΙΣΟ-ΡΙΞΙΑ κάπως έτσι, πήρε μαζί του και τον μεγάλο τραγουδιστή –γυμναστή τον Αιδωνη να του τραγουδά τα επαναστατικά τραγούδια, μεταξύ μας μεγάλη φωνή ο άνθρωπος !! αιδωνη ,όνομα και πράμα, βουλευτής βέβαια και αυτός ..

    Κοίτα να δεις τι μπορεί να κάνει μια κώλο ΑΦΙΣΑ!! Διέλυσε το κόμμα του κ. καθηγητή Γ. Α. Παπανδρέου; ΑΙΣΧΟΣ σας ΡΕ.. να υπήρχε ένας σοβαρός λόγος!! μια αρχηγική θέση ; ένας καλός μισθός από την Μερκλε να πάει στο καλό ,αλλά για μια Κώλο ΑΦΙΣΑ; Δεν χωνευτέ αυτό εύκολα !!!

    Γελαστέ με τον Θίασο μας, όσο δεν φορολογείτε ακόμα το γέλιο ….γιατί έμαθα ότι θα κατεβαίνει το ΣΔΟΕ και θα κόβει πρόστιμα σε όσους γελούν ακόμα…

    Κακομοίρηδες πολιτικάντηδες το νουσας μην πάρει ανάποδες ο κόσμος γιατί σας λυπάμαι ΟΛΟΥΣ…

    Η Ο.Π.Λ.Α..Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΕΕΕΕ:ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕΤΟΥΣ..ΜΗΝ ΑΚΟΎΤΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΎΟΥΜΕ..ΚΑΨΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥΣ

    Σε μία από τις πιο κομβικές θέσεις για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας και των "χρυσαφικών" του Ελληνικού κράτους είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, η Ελενα Παπακωνσταντίνου. ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΤ..

    Η ξαδέρφη του πρώην Υπουργού Οικονομικών είχε αναλάβει...
    σημαντική θέση στην 9μελή Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που υποστηρίζει το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ.{= ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ}


    Στην Επιτροπή αυτή βρίσκονται 5 Έλληνες και 4 εκπρόσωποι των δανειστών μας (ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ).
    Μετά την παραίτηση του Χ. Γκόρτσου ο Αθανασόπουλος τοποθέτησε εκεί, την Ελενα Παπακωνσταντίνου, αναλαμβάνοντας σημαντικές αρμοδιότητες.

    Μήπως υπάρχει λοιπόν οριζόντια σύνδεση,ΝΟΥ.ΔΟΥ..ΠΑΣΟΚ..ΔΥΜΑΡ..
    ΤΟΚΟΓΛΎΦΩΝ ;

    Άραγε πόσες ακόμα κρίσιμες θέσεις του Ελληνικού Δημοσίου, που μάλιστα διαχειρίζονται την ελληνική περιουσία, κατέχουν οι συγγενείς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για καθίστε καλα ρε λεβεντοπαιδα εσείς εκεί σε ότι εχει απομείνει απο το ΠΑΣΟΚ.

    Για ποιο σχέδιο εξόντωσης του ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ ΜΙΛΆΤΕ;

    Τι θελετε πλέον να μας πείτε ότι τιποτε δεν γνωριζε ότι τιποτε δεν ηξερε ότι δεν συμμετείχε ότι δεν ψηφιζε συνειδητα όλα τα εγκληματικα νομοσχεδια που φερανε την χωρα σε αυτη την καταντια ότι δεν κρατουσε το στικακι 1,5 χρονο και ασφαλώς ποτέ δεν είδε;;;;ότι δεν εφτιαξε νομους προστασιας απατεώνων πολιτικών, οτι δεν πριμοδοτοσε τον Λαυρεντη, όπου και να κοιταξεις μέσα ήτανε σε ολα και με βαση τον ογκο του πολύ ορατός.
    Αυτός ο αρχομανής χοντρομπαλας με το αλλαζονικό υφός και την ακατασχετη μπουρδολογια του που νομιζε ότι απαευθυνεται σε κρατος υποαναπτυκτων και ιθαγενων με υφος αυτοκρατορα δεν ηταν αυτός υπουργός οικονομικών αντιπροεδρος και συμμετέχει σε μια κυβερνηση θίασο δεν ειχε γνωση για ολα οσα συνεβαιναν; για πόσο μαλακες μας εχετε ρε κοπρόσκυλα πολιτικοί απατεωνες ξεφτιλισμενα καθαρματα;

    Οι κηπουροί οι σερβιτοροι οι εκσυγχρονιστες το βαθυ το ρηχο ΠΑΣΟΚ σύσσωμο και με ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ δεν ψηφιζε ρε αλήτες;

    Σε ποιους τα λετε αυτα ρε ρεμαλια; πόσα στελεχη σας που εχουν διαγραφει αποχωρήσει διαφωνήσει με αυτο τον αχυρενιο ογκολιθο του λιπους και του τιποτε; 'ολοι τους είχαν ιδιοτελή συμφέροντα και΄μονο ο μπουχεσας ήταν πατριώτης φερνωντας την χωρα στην καταστροφή;

    Ακόμα και σημερα όπως ο Ραγκουσης φωτογραφίζει απροκαλυπτα αυτον τον αχρηστο αρχομανη ώς κύριο υπαιτιο και σαφεστατο γνωστη ολου του παρασκηνιου του μπουρδελοκομματος σας με τις καταστροφικές συνέπειες στην χωρα.

    Ειστε γελοίοι και αξιοθρήνητοι απομεινάρια ενός σαπιου συστηματος που σας εξεθρεψε δινωντας σε εσας την δυνατοτητα να κατακλέψετε και να διασυρετε το κρατος στην χειροτερη καταντια από καταβολής του και μιλατε ρε κτηνη για σχεδια εξόντωσης ρε αλλαζονικά γουρουνια; ουτε ενα ιχνος τυψης και συνειδησης δεν σας απεμεινε ρε μουλαρια; ιχνος αντρισμού επάνω σας ρε ξεφτιλισμενες λουγκρες; τιποτε πια ρε χολερες δεν σας αγγιζει; έχετε ακοματο θρασος ρε απατεωνες να το παιζετε αγνες και ανηξερες παρθενες την στιγμη που ειστε ξεσκισμενοι απο οπου υπαρχει τρυπα;
    Οτι και να κανετε ρε αληταραδες θα πληρωσετε και θα την πληρώσετε άσχημα ρε κοπρίες ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση