GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρούτσης: Θα τα δώσουν πίσω όλα

Βρούτσης: Θα τα δώσουν πίσω όλα Τουλάχιστον 45.000 άτομα εξαπατούσαν το δημόσιο και έπαιρναν χωρίς φυσικά να το δικαιούνται συντάξει...

Βρούτσης: Θα τα δώσουν πίσω όλα
Τουλάχιστον 45.000 άτομα εξαπατούσαν το δημόσιο και έπαιρναν χωρίς φυσικά να το δικαιούνται συντάξεις και άλλες παροχές θανόντων συγγενών.
Σύμφωνα με το euro2day.gr, 45.997 συνταξιούχοι-μαϊμού έχουν εντοπιστεί από τα ταμεία, όπου η απογραφή έχει ολοκληρωθεί. Στο ΙΚΑ δεν εμφανίστηκαν ποτέ 11.095 άτομα. Στον ΟΓΑ 10.000 και 2.731 ομογενείς ανασφάλιστοι υπερήλικες από Ρωσία. Στον ΟΑΕΕ, όπου η απογραφή ολοκληρώνεται στα τέλη Δεκεμβρίου, έχει ήδη διακοπεί η σύνταξη σε 1.595 άτομα που δεν εμφανίστηκαν στην προηγούμενη απογραφή.
Η ετήσια επιβάρυνση για τα κρατικά ταμεία έφτανε τα 320 εκατομμύρια ευρώ. Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης δήλωσε ότι  θα στείλει τη λίστα με τους παραβάτες στον εισαγγελέα και θα ζητήσει την επιστροφή των ποσών των παράνομων συντάξεων μέχρι το τελευταίο ευρώ.








Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση