GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό διάλυση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες...

- Έκτακτη συνεδρίαση αυτή την ώρα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων απόντος του Πάνου Καμμένου - Επεισοδιακή συνεδρίασ...

- Έκτακτη συνεδρίαση αυτή την ώρα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων απόντος του Πάνου Καμμένου
- Επεισοδιακή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής
- Ο Πρόεδρος του κόμματος μίλησε για λίγα λεπτά και έφυγε και αυτό εξόργισε τους βουλευτές
Κάποιοι λένε ότι το κόμμα είναι στα πρόθυρα διάσπασης μετά από όσα έγιναν στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής τους. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ασκήθηκε έντονη κριτική στον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο από τους κυρίους Ζώη, Μαρκόπουλο και το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργο Αναγνωστόπουλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε στην αρχή της συνεδρίασης και όσο ήταν εκεί οι κάμερες για να ανακοινώσει την διεξαγωγή συνεδρίου.
Στην συνέχεια, βουλευτές και στελέχη του κόμματός του, του είπαν να μην αποχωρήσει αλλά να συζητήσουν διεξοδικά εσωκομματικά θέματα, αλλά εκείνος πολύ προκλητικά τους απάντησε: “Δεν θέλω να συζητήσω μαζί σας”, και αποχώρησε.
Τα τρία σημεία στα οποία διαφωνούν κορυφαία στελέχη και βουλευτές των ΑΝΕΛ είναι: η θέση Καμμένου να υιοθετηθεί το δολάριο ως νόμισμα, ότι ζητάει εκλογές και να παραιτηθούν οι βουλευτές για να τις εκβιάσουν και το “υποπτο” όπως το χαρακτηρίζουν άνοιγμα που κάνει για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης, κορυφαίο στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τινάχτηκε στον αέρα η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής: «Αιτία υπήρξε το ότι ο κ. Πάνος Καμμένος προκειμένου να μην γίνει συζήτηση για θέματα εξόχως σοβαρά, τόσο για τη γραμμή όσο και για την πολιτική φυσιογνωμία του κόμματος, αλλά και για ζητήματα ηθικής τάξης, έφυγε αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνους τους βουλευτές και τη Διοικούσα Επιτροπή».
Κατόπιν τούτου, κοινοβουλευτικά και μη στελέχη τον κατηγορούν ότι «απέδρασε» από τη συνεδρίαση επιδεικνύοντας «απαράδεκτη για αρχηγό κόμματος δειλία και ανευθυνότητα» μπροστά στα κρίσιμα ερωτήματα που θα καλούνταν να απαντήσει, είπε το κορυφαίο στέλεχος των ΑΝΕΛ.

4 σχόλια

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥΣΤΙΚΟ
    ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΔΥΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαλύονται οι ΑΕροψεκασμένοι!

    Ανταρσία εναντίον Καμμένου!

    Μόνο 5 βουλευτές πήγαν στην ΚΟ!!

    Ενα βήμα πριν τη διάλυση βρίσκεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Χαρακτηριστικό της έντονης αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του κόμματος είναι το γεγονός ότι στην έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας παραβρέθηκαν - πέραν του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου - μόνο πέντε βουλευτές, από τους 20 που συνολικά έχει το κόμμα.

    Από τους 14 συνολικά βουλευτές που δεν παρέστησαν στη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων μόνο δύο απουσίαζαν δικαιολογημένα. Συνεπώς οι υπόλοιποι 12 δεν πήγαν θέλοντας προφανώς να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο τη διαφωνία τους με τη στρατηγική που ακολουθεί ο κ. Καμμένος.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βήμα της Κυριακής, βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων συζητούν για την ανάγκη αλλαγής προσανατολισμού και γραμμής του κόμματος και θεωρούν ότι ο κ. Καμένος κάνει πολλά λάθη, με αιχμή το θέμα ενδεχόμενης μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αλλάζουν οι καραγκιόζηδες και οι πουλημένοι στην Ελλάδα ΠΌΤΕ...

    Αύριο περνάνε το φορολογικό νομοσχέδιο που αφορά την ΖΩΉ εκατομμυρίων Ελλήνων και αυτοί ασχολούνται ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ...


    ΔΕΝ ΓΑΜΙΈΣΤΕ ΡΕ ΤΕΛΙΚΆ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΕΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΌΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΕΊΣΤΕ ΡΕ;ΜΑ ΌΛΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από αύριο ρέει το χρήμα της ΕΤΕπ -
    (Πολύυυυ κλάααααμα οι φιλοαμερικάνοι καμμένοι ψευτοπατριώτες, ρε παιδιάαααααα)

    Αρχίζει αύριο το πρόγραμμα εκταμιεύσεων της ΕΤΕπ προς την Ελλάδα, κονδυλίων συνολικού ύψους 750,5 εκατ. ευρώ, με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.
    Η εκταμίευση θα έχει ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.
    Συγκεκριμένα το πρόγραμμα εκταμίευσης έχει ως εξής:
    - Αύριο, 11/12/2012, θα εκταμιευτούν 200 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2007-2013.
    - Την Τετάρτη, 12/12/2012, και την Παρασκευή, 14/12/2012, θα εκταμιευτούν 148 εκατ. ευρώ για τη χορήγηση 5 δανείων στη ΔΕΗ.
    - Τη Δευτέρα, 17/12/2012, θα εκταμιευτούν 250 εκατ. ευρώ προς την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για το Μετρό Θεσσαλονίκης.
    - Την Τρίτη, 18/12/12, θα εκταμιευτούν 50 εκατ. ευρώ προς τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων.
    - Την Τετάρτη, 19/12/2012, θα εκταμιευτούν 30 εκατ. ευρώ προς τη ΔΕΣΦΑ.
    - Την Πέμπτη, 20/12/2012, θα εκταμιευτούν 60 εκατ. ευρώ προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για δάνεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
    - Την Παρασκευή, 21/12/2012, θα εκταμιευτούν 12,5 εκατ. ευρώ προς την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα για δάνεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
    Αναμένεται, επίσης, η εκταμίευση, εντός Δεκεμβρίου, 140 εκατ. ευρώ προς την Alpha Βank για δάνεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

    Το ποσό των εκταμιεύσεων από την ΕΤΕπ προς τη
    χώρα μας, εντός του 2012, θα ανέλθει συνολικά σε 908,2 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος που αρχίζει αύριο. Υπενθυμίζεται ότι, ήδη εντός του έτους, δόθηκαν 17,7 εκατ. ευρώ σε παραχωρησιούχο για τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τσακώνα-Καλαμάτα.

    Επιπλέον, για το 2013, αναμένεται:
    - Να εκταμιευτούν 250 εκατ. ευρώ, προς την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για το Μετρό της Αθήνας, το διάστημα Φεβρουαρίου-Μαρτίου.
    - Να υπογραφεί σύμβαση 300 εκατ. ευρώ με την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, το πρώτο τρίμηνο του έτους.
    - Να εκταμιευτούν τουλάχιστον 200 εκατ. ευρώ προς τη ΔΕΗ, με την υπογραφή των συμβάσεων εντός Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου.
    - Να γίνει η υπογραφεί σύμβασης 100 εκατ. ευρώ για τον ΟΣΚ.
    - Να αρχίσει η σταδιακή εκταμίευση προς τις τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και EUROBANK για δάνεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
    - Η εκταμίευση 650 εκατ. ευρώ για τους αυτοκινητόδρομους, με την προϋπόθεση ότι θα ολοκληρωθούν όλες οι συμφωνίες του ελληνικού δημοσίου με τους παραχωρησιούχους.
    - Η εκταμίευση επιπλέον 42,2 εκατ. ευρώ σε παραχωρησιούχο για τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τσακώνα-Καλαμάτα.


    έλαααααααααααα παιδιά Καμμένα Σύριζα
    για υποστήριξη
    η ΧΑ θα μοιράσει ΑΕροψεκασμένα χαρομάντηλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση