GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντατικές έρευνες και την Κυριακή για τους αγνοούμενους στη Λέσβο

Εντατικές προσπάθειες για την ανεύρεση τεσσάρων παιδιών, δυο γυναικών και ένος άνδρα οι οποίοι επέβαιναν στη βάρκα με τους παράνομ...


Εντατικές προσπάθειες για την ανεύρεση τεσσάρων παιδιών, δυο γυναικών και ένος άνδρα οι οποίοι επέβαιναν στη βάρκα με τους παράνομους μετανάστες, που ανατράπηκε την Παρασκευή το πρωί, διεξάγουν και την Κυριακή οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος.
Ως τώρα έχουν βρεθεί στην ακτή, από τη παραλία Νησέλια μέχρι την παραλία Κανόνι της Θερμής, 20 πτώματα ανδρών, ηλικίας περίπου 20 έως 45 ετών.

Μέχρι στιγμής
, μόνο ένας άνθρωπος, ένας 20χρονος ο οποίος δήλωσε από τη Μιανμάρ βρέθηκε ζωντανός από τη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Θερμής. Ο 20χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με υποθερμικό σοκ, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.
Μεταξύ των επιβαινόντων ήταν και ένας τούρκος διακινητής, ο οποίος ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι μεταξύ των νεκρών ή επέζησε του ναυαγίου. Πάντως, στελέχη των λιμενικών αρχών δεν αποκλείουν ο τούρκος διακινητής να διασώθηκε μέσω συνοδού σκάφους και να άφησε στην τύχη τους όλους τους υπόλοιπους ναυαγούς.
Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση