GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βύρων Πολύδωρας ζει το δικό του «δράμα»...

Ο κ. Βύρων Πολύδωρας περνά αυτές τις ημέρες ένα δράμα. Δεν τον ρωτά κανείς την άποψή του και δεν γνωρίζει μάλιστα και σε ποιον να την πε...

Ο κ. Βύρων Πολύδωρας περνά αυτές τις ημέρες ένα δράμα.
Δεν τον ρωτά κανείς την άποψή του και δεν γνωρίζει μάλιστα και σε ποιον να την πει.
«Περνώ ένα σύγχρονο μεταμοντέρνο ασκητισμό», ομολογεί, μακριά από τα τηλεοπτικά παράθυρα και τις τηλεοπτικές εκπομπές. Όμως ακούει, όπως λέει, κάποια πράγματα και αμέσως… απασφαλίζει.
Όπως για παράδειγμα ότι θα πηγαίνουν φυλακή οι φοροφυγάδες: «Δεν μπορώ να ακούω τέτοια, βαρέθηκα, άλλωστε δεν έχω χρήματα πια να ταΐζω φυλακισμένους φοροφυγάδες», λέει.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο κ. Πολύδωρας έχει βάλει στο στόχαστρο τον κ. Στουρνάρα και χωρίς να τον κατονομάζει λέει: «Έλεος πια μ΄ αυτούς τους λογιστές. Έχουν υποκαταστήσει τον πολιτικό λόγο με την άθλια μονοδιάστατη πολιτική». Και συνεχίζει: «Δεν υπάρχουν άνθρωποι, ή μήπως υπάρχουν για τους λογιστές άνθρωποι συμπληρώματα στα τετραγωνάκια του… Μάτριξ;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση