GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νευρικότητα και ρευστοποιήσεις στο ΧΑ

Εχοντας προεξοφλήσει την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος επαναγοράς χρέους σε πέντε διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις, οι επενδυτές π...

Εχοντας προεξοφλήσει την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος επαναγοράς χρέους σε πέντε διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις, οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις βραχυχρόνιων κερδών προκαλώντας πιέσεις σε όλο το εύρος του ταμπλό.
Για μια ακόμη συνεδρίαση αδύναμος κρίκος παραμένουν οι τράπεζες, για τις οποίες απομένει να αποτιμηθούν τα «συν» και τα «πλην» της συμμετοχής τους στην επαναγορά.
Τεχνικής φύσεως η διόρθωση λένε οι αναλυτές, επισημαίνοντας ότι ο ΓΔ προσήγγισε σήμερα την περιοχή όπου αναμενόταν ότι θα ολοκληρωθεί ο κύκλος ανάκαμψης-αντίδρασης των τελευταίων ημερών.
Τελικά ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 873,25 μονάδες καταγράφοντας άνοδο +0,14%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 66,43 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση