GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουίκ: Όποιος δεν αντέχει, να φύγει τώρα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες...

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στην Κέρκυρα, όπου βρίσκεται σ...

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στην Κέρκυρα, όπου βρίσκεται στα πλαίσια νέας περιοδείας του στο νησί, είπε μεταξύ άλλων:
«Ο νόμος της φύσης προβλέπει ότι μετά τη μπόρα έρχεται η νηνεμία. Μόνο που για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτή η αλληλουχία δεν ισχύει. Η νηνεμία η δική μας θα γίνει μπόρα, θα γίνει καταιγίδα πάνω από εκείνους που πιστεύουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να ποδηγετούν την Ελλάδα.
Οι 18 Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, που παραμένουν ακόμα πιο δυναμικά η τέταρτη ισχυρή Κοινοβουλευτική Ομάδα, πιστοί στην Ιδρυτική Διακήρυξη και την Εθνική Αντιπρόταση που παρουσίασαν προεκλογικά και που χωρίς εκπτώσεις ή αλλοιώσεις υπηρετούν και θα εξακολουθούν να υπηρετούν, είναι έτοιμοι για ακόμα περισσότερους αγώνες, μαζί με όλες εκείνες και εκείνους τους πατριώτες που μας ανεβάζουν συνέχεια και δημοσκοπικά και ουσιαστικά.
Τα ευρήματα της νέας δημοσκόπησης που παρουσιάστηκε χθες, δείχνουν ότι οι Έλληνες πολίτες που δεν θέλουν να είναι κάτοικοι κομματικών πολυκατοικιών, αναδεικνύουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ως την πλέον αξιόπιστη, συνεπή και ανυποχώρητη ανερχόμενη κινηματική πολιτική δύναμη.
Κάποιοι που νόμισαν ότι θα δημιουργήσουν επικοινωνιακό μειονέκτημα στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, κατάφεραν να τους προσδώσουν τα μέγιστα πλεονεκτήματα, με τα οποία θα βαδίσουν σε ένα πρωτόγνωρο ιστορικό Ιδρυτικό Συνέδριο στα τέλη Απριλίου, που ανήγγειλε ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος, με απόλυτα ανοιχτές διαδικασίες
».Απαντώντας σε άλλη ερώτηση σχετικά με τις σημερινές αποχωρήσεις κάποιων στελεχών, ο Τέρενς Κουίκ απάντησε:
«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Ο ύψιστος κριτής είναι όλοι εκείνοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που πολλαπλασιάζονται συσπειρωμένοι δίπλα μας.
Και επειδή το επικοινωνιακό παιχνίδι το ξέρω αρκετά καλά, το μόνο που συμβουλεύω είναι ότι όποιος άλλος δεν αντέχει να είναι στις τάξεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, να φύγει μέσα στις επόμενες 24 ώρες για να τελειώνουμε μια και καλή με όλο αυτό το σόου.
Θα τους αναπληρώσουν πολλαπλασίως περισσότεροι Ελληνίδες και Ελληνες με γνήσια αντιμνημονιακή συνείδηση».

3 σχόλια

  1. 31.3.12
    Μουρούτης: Περιθωριακός πολιτικός ο Ζώης!...

    Σφοδρή επίθεση στον Χρήστο Ζώη εξαπέλυσε χθες ο Γιώργος Μουρούτης χαρακτηρίζοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ... περιθωριακό πολιτικό!

    Συγκεκριμένα, σε... ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ αναφερόμενος στον βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων (και πρώην ΝΔ) είπε:

    "Θέλει να συνεργαστεί με κόμματα που επιθυμούν την έξοδο της χώρας μας από την Ευρώπη. Δηλαδή με το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αυτός που ψήφισε με τα δυο του χέρια για πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο, λέει τώρα ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος της χώρας αλλά και τα δάνεια που σπαταλούσε ως υφυπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή..." Και καταλήγει με βαριές εκφράσεις εναντίον του: "Περιθωριακός; αντιευρωπαιστής; ή μπαταχτσής;", αναρωτήθηκε. Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση απο τον βουλευτή Λάρισας...


    Αναρτήθηκε από nonews-NEWS στις 11:27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Κεκαυμένοι Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διάλυση δεν επήλθε. Μετά από τέτοια ιστορική αποτυχία, πουλάνε τρέλα. όλοι οι γραφικοί χωράνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση