GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωγές προαναγγέλλει ο Καραχάλιος...

Την προσφυγή του στη δικαιοσύνη εναντίον του προέδρου των εργαζομένων του ΕΟΤ, Κωνταντίνου Ράντου προανήγγειλε ο πρώην γενικός γραμματέας...

Την προσφυγή του στη δικαιοσύνη εναντίον του προέδρου των εργαζομένων του ΕΟΤ, Κωνταντίνου Ράντου προανήγγειλε ο πρώην γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Νίκος Καραχάλιος, μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης απόπειρας απάτης σε βάρος του οργανισμού, στην οποία φέρεται να εμπλέκεται και πρώην ειδικός σύμβουλος του ΕΟΤ.
«Να περιμένει μέσα στην επόμενη εβδομάδα την αγωγή μου ο κ. Ράντος», ήταν η απάντηση του κ. Καραχάλιου στις δηλώσεις του προέδρου υπαλλήλων ΕΟΤ μέσω του ραδιοφωνικού σταθμου, Α9.89, στις οποίες τον χαρακτήρισε «τουρίστα», και είπε ότι «για αυτό το λόγο προσέλαβε τον ειδικό σύμβουλο, προκειμένου να διοικεί αντ' αυτού».
 «Όντως έλειπα στο εξωτερικό γιατί στις προτεραιότητές μας ήταν να είμαστε εκεί για να κλείσουμε τα πακέτα με τους tour operator».
Ο κ. Καραχάλιος προανήγγειλε και την αποκάλυψη στον εισαγγελέα στοιχείων για κυκλώματα που, όπως είπε, δρουν στον ΕΟΤ.
«Αναλαμβάνω την ευθύνη γιατί ο σύμβουλος ήταν δική μου επιλογή», τόνισε ο κ. Καραχάλιος για τον πρώην σύμβουλό του και πρόσθεσε ότι «το πλούσιο βιογραφικό του δικαιολογούσε την πρόσληψή του. Ήταν επιλογή Καραχάλιου αλλά ήταν ειδικής χρήσεως, τον χρησιμοποιούσαμε από κοινού με το Υπουργείο». Παραδέχτηκε όμως ότι «αν είχε πάνω του καρνέ επιταγών ή στο γραφείο του που δεν ήταν συμπληρωμένες οι επιταγές από το λογιστήριο, είναι παράτυπο».
Πρόσθεσε ότι «την παραίτησή του ζήτησε η υπουργός Τουρισμού, λόγω διαφορών σε στρατηγικές πολιτικές που έπρεπε - όπως είπε - να ακολουθηθούν», διευκρίνισε όμως ότι «έχουμε καλές προσωπικές σχέσεις».
Ο κ. Καραχάλιος υποστήριξε ότι «το λέει και η ασφάλεια ότι η επιταγή ήταν πλαστογραφημένη. Όταν πήγε το σώμα των επιταγών στην Τράπεζα και αντιπαρέβαλαν την υπογραφή μου, που είχαν στο αρχείο με εκείνη στην επιταγή είδαν ότι δεν ταίριαζε. Για αυτό δεν είμαι κατηγορούμενος» και πρόσθεσε «μόνο οι οικονομικές υπηρεσίες επιτρέπεται να έχουν καρνέ επιταγών.
Ο πρώην ΓΓ ΕΟΤ επεσήμανε επίσης ότι «δεν υπήρχε γραμματέας του ΕΟΤ που δεν είχε θέματα με τη δικαιοσύνη, λόγω των σκληρών συμφερόντων» και επανέλαβε τα περί τρύπας 12 εκατ. ευρώ στον οργανισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση