GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έδωσαν τη "λίστα Λαγκάρντ" στα κόμματα

Έδωσαν τη "λίστα Λαγκάρντ" στα κόμματα Στη νομοθετική υπηρεσία της βουλής βρίσκεται ήδη ο φάκελος με την αυθεντική «λίστα Λαγ...

Έδωσαν τη "λίστα Λαγκάρντ" στα κόμματα

Στη νομοθετική υπηρεσία της βουλής βρίσκεται ήδη ο φάκελος με την αυθεντική «λίστα Λαγκάρντ» και το πόρισμα των οικονομικών Εισαγγελέων σχετικά με το θέμα της αλλοίωσης της λίστας,
Σύμφωνα με πληροφορίες η δικογραφία είναι ένα μεγάλο ντοσιέ και στη νομοθετική υπηρεσία της Βουλής οι εκπρόσωποι των κομμάτων έχουν τη δυνατότητα να την μελετούν.
Μάλιστα, λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης οι εκπρόσωποι των κομμάτων, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δικαιούνται, όχι μόνο να μελετήσουν τη δικογραφία, αλλά μπορούν επίσης να λάβουν και ένα αντίγραφό της.
Η επίσημη ανακοίνωση της Βουλής, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παρελήφθη από τη Βουλή των Ελλήνων ο φάκελος με τα στοιχεία της δικογραφίας για την λίστα Λαγκάρντ. Αμέσως ενημερώθηκαν τα κόμματα και υπάρχει άμεση πρόσβαση στα στοιχεία του φακέλου ώστε να ενημερωθούν πλήρως».

Διαβάστε επίσης 

Διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου


Αρνείται τα πάντα ο Παπακωνσταντίνου
Πηγη: enikos.gr

3 σχόλια

  1. Διέγραψε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου το ΠΑΣΟΚ μετά τις αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ και την εμπλοκή του πρώην υπουργού Οικονομικών στην υπόθεση.

    Εως και πανηγυρικό μπορεί να χαρακτηριστεί το κλίμα που...
    επικρατεί στην Ιπποκράτους από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι από την «αρχική Λίστα Λαγκάρντ λείπουν τα ονόματα των εξαδέλφων του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου που την είχε παραλάβει, δεν την είχε πρωτοκολλήσει και δεν την είχε στείλει για έλεγχο.

    Οι στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου θεωρούν ότι οι εξελίξεις δικαιώνουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που επί μήνες υποστήριζε ότι δεν έχει καμία ουσιαστική εμπλοκή με τη λίστα και ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που την παρέδωσε στη Δικαιοσύνη.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΠΑΣΟΚ ίσως και εντός της ημέρας θα προχωρήσει στη διαγραφή του κ. Παπακωνσταντίνου από τα μητρώα του κόμματος ενώ αφού παραλάβει τη δικογραφία για τη λίστα Λαγκάρντ θα αποφασιστεί αν θα ζητήσει τη συγκρότηση εξεταστικής ή ακόμη και προανακριτικής επιτροπής από τη Βουλή.

    Στην πρώτη περίπτωση η πρόταση θα αφορά το σύνολο της υπόθεσης ανεξαρτήτως προσώπων, στη δεύτερη θα πρέπει να προσωποποιηθούν οι ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα, προφανώς του πρώην υπουργού.

    Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν επικοινωνιακή αντεπίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ που επί μήνες κατηγορούσε το σύνολο σχεδόν των στελεχών αλλά κυρίως τον κ. Βενιζέλο για την υπόθεση της λίστας.

    Υπενθυμίζουν, μάλιστα, τη στάση της βουλευτού Ζωής Κωνσταντοπούλου που έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει δημοσίως την εντιμότητα του κ. Βενιζέλου ακόμη και για ένα χαρτί συνεργάτη του που του υπενθύμιζε να πιει το φάρμακό του.

    Ετσι, όπως αναφέρουν, σύντομα θα κληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να «απολογηθεί» για τους ισχυρισμούς της Νάντιας Βαλαβάνη περί των 600 ονομάτων που έλειπαν από τη λίστα, περί της υιοθέτησης της «λίστας Βαξεβάνη» και για τα όσα έλεγε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης σε διαλείμματα τηλεοπτικών εκπομπών ότι δηλαδή «είχαν απαλειφθεί από τη λίστα ονόματα στενών συγγενών του κ. Βενιζέλου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ήρωάς μου, ο Βαξεβάνης με την λίστα του,
    την ΩΡΑΙΑ !!!
    που είναι μωρέεεεεεεεεεε

    χτυπιέται η Συντροφος της ΑΠΛΥΣΙΑΣ σΥΡΙΖΑ
    Δούρου, και οδύρεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τη σπάθα σήκωσε και πάλι
    Του ξένου πάρε το κεφάλι
    Τον θάνατό σου καρτεράνε
    Χτύπα προτού σε φάνε

    Αδέρφι την καρδιά σου να `ν’ ατσάλι
    Κάνε την καρδιά σου φυλακή
    Ό,τι μας κλέψανε
    Και μας ντροπιάσανε
    Αν θες να τ’ αναστήσεις πάλι
    Σήκωσε σπάθα φονική

    Τη λευτεριά σου μην τη ζητιανεύεις

    Το δίκιο σου με λόγια μη γυρεύεις

    Τη σπάθα σήκωσε και πάλι

    Του κλέφτη πάρε το κεφάλι

    Τον θάνατό σου καρτεράνε

    Χτύπα προτού σε φάνε.

    Η Ο.Π.Λ.Α.. αν η δικαιοσύνη και το μπουρδέλο σας η βουλή τα κουκουλώσει ΘΑ ΣΑΣ ΒΆΛΟΜΕ ΣΕ ΦΈΡΕΤΡΑ.. ΑΡΚΕΤΆ ΣΑΣ ΑΝΑΙΧΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ..... ΆΚΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΊ !!!!! ΒΆΛΑΤΕ ΈΝΑΝ ΛΑΌ ΣΤΑ ΚΆΤΕΡΓΑ ΚΑΙ ΘΈΛΕΤΕ ΟΊΚΤΟ;... ΤΕΛΟΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση