GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα ναρκωτικά

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα ναρκωτικά    Στους 35 ανέρχονται οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα διακίν...

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τα ναρκωτικά   
Στους 35 ανέρχονται οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια γιγαντιαίας επιχείρησης που έλαβε χώρα χθες στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και το Αγρίνιο.
   Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας 33χρονος αξιωματικός και δύο 49χρονοι αρχιφύλακες της ΕΛ.ΑΣ. καθώς επίσης δύο από τα τρία φερόμενα ως «ηγετικά» στελέχη του πολυμελούς κυκλώματος, που είναι αλβανικής καταγωγής.

   Οι 35 συλληφθέντες οδηγήθηκαν νωρίς το απόγευμα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, όπου τους απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες. Ακολούθως παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία.





Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση