GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εσωκομματικοί τριγμοί στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Έντονες αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει προκαλέσει οι σκληρές κατηγορίες που εξαπέλυσαν κατά του Πάν...

Έντονες αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει προκαλέσει οι σκληρές κατηγορίες που εξαπέλυσαν κατά του Πάνου Καμμένου, κορυφαία στελέχη του κόμματος με αφορμή τη στάση του στη σημερινή κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Συγκεκριμένα, οι κύριοι Χρήστος Ζώης και Κώστας Μαρκόπουλος, κατά τη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής, νωρίτερα σήμερα, άσκησαν έντονη κριτική στον κ. Καμμένο για την στρατηγική που ακολουθεί.
Κορυφαίο στέλεχος του κόμματος είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τινάχτηκε στον αέρα η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής: «Αιτία υπήρξε το ότι ο κ. Πάνος Καμμένος προκειμένου να μην γίνει συζήτηση για θέματα εξόχως σοβαρά, τόσο για τη γραμμή όσο και για την πολιτική φυσιογνωμία του κόμματος, αλλά και για ζητήματα ηθικής τάξης, έφυγε αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνους τους βουλευτές και τη Διοικούσα Επιτροπή».
Κατόπιν τούτου, κοινοβουλευτικά και μη στελέχη τον κατηγορούν ότι «απέδρασε» από τη συνεδρίαση επιδεικνύοντας «απαράδεκτη για αρχηγό κόμματος δειλία και ανευθυνότητα» μπροστά στα κρίσιμα ερωτήματα που θα καλούνταν να απαντήσει, είπε το κορυφαίο στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Μετά τις αντιδράσεις των κορυφαίων στελεχών του κόμματος και τις αναταράξεις που προκλήθηκαν, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία συνεδριάζει αυτή την ώρα.

7 σχόλια

  1. Διαλύονται οι ΑΕροψεκασμένοι!

    Ανταρσία εναντίον Καμμένου!

    Μόνο 5 βουλευτές πήγαν στην ΚΟ!!

    Ενα βήμα πριν τη διάλυση βρίσκεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Χαρακτηριστικό της έντονης αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του κόμματος είναι το γεγονός ότι στην έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας παραβρέθηκαν - πέραν του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου - μόνο πέντε βουλευτές, από τους 20 που συνολικά έχει το κόμμα.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βήμα της Κυριακής, βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων συζητούν για την ανάγκη αλλαγής προσανατολισμού και γραμμής του κόμματος και θεωρούν ότι ο κ. Καμένος κάνει πολλά λάθη, με αιχμή το θέμα ενδεχόμενης μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ΠΟΛΛΑ τα κρούσματα - Τυχαίο; 3
    Δε νομίζω.!

    Όσο και αν αυτό ενοχλεί, υπάρχει ένα δεδομένο το οποίο όποιος το παραβλέπει, απλώς εθελοτυφλεί – και οπωσδήποτε κρύβει την αλήθεια:

    Δεν προλαβαίνει να φέρει μια πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή σπεύδει να συμφωνήσει πλήρως και να την υπερψηφίσει – μαζί και οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

    Δεν πρόκειται για απλή σύμπτωση, ούτε για τυχαίο περιστατικό, διότι συμβαίνει συστηματικά.

    Και όποια κι’ αν είναι τα κίνητρα, από ένα σημείο και μετά χάνονται οι ιδεολογικές διαφορές και δημιουργείται μια παράδοξη σύμφυση που κάποιοι οφείλουν να λάβουν σοβαρά υπόψη τους και να δουν τι θα κάνουν.

    Το τελευταίο «κρούσμα», αυτό της περασμένης Πέμπτης είναι χαρακτηριστικό – διότι ήταν τέτοιο το θέμα που μπορούσε να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση, ώστε να μην εμφανίζεται αυτή η απόλυτη ταύτιση.

    Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου συζητήθηκε η τύχη της περίφημης «Λίστας Λαγκάρντ» όταν ετέθη το θέμα για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί ή όχι η εξέταση μαρτύρων, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή τάχθηκαν υπέρ.

    Αυτό δεν ήταν υποχρεωτικό να συμβεί, καθώς υπήρχε άλλη πρόταση, δηλαδή να οδηγηθεί το θέμα στην Ολομέλεια της Βουλής, ενώ υπήρχε και η δυνατότητα για πλείστες όσες προτάσεις σχετικά με το θέμα.

    Αισθάνομαι την υποχρέωση να υπενθυμίσω τα προηγούμενα κρούσματα, διότι αποσιωπούνται συστηματικά:

    Στις 4 του περασμένου Οκτωβρίου, η Χρυσή Αυγή (αλλά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες) υπερψήφισαν την (ακοστολόγητη και γι’ αυτό δεν μπήκε σε ψηφοφορία) πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

    Στις 10 Οκτωβρίου, η Χρυσή Αυγή (αλλά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες) υπερψήφισαν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ (στο νομοσχέδιο για τη συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και την τροπολογία για την ρύθμιση των ασφαλιστικών εισφορών των μικρομεσαίων) με την οποία προτεινόταν να χαριστούν όλα αδιακρίτως τα δάνεια.

    Στις 12 Οκτωβρίου, κατά τη συζήτηση Επερώτησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τους ΟΤΑ, η Χρυσή Αυγή έσπευσε να συμφωνήσει, χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία.

    Στις 30 Οκτωβρίου, ψήφισαν όλοι μαζί υπέρ της κλήτευσης του Γ. Παπανδρέου για τη Λίστα Λαγκάρντ, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

    Στις 7 Νοεμβρίου, κατά τη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο, όλοι μαζί αποφάσισαν να… καταργήσουν την Αρχή της Δεδηλωμένης κατά την ένσταση αντισυνταγματικότητας.

    Στις 29 Νοεμβρίου, υπερψήφισαν (άλλοι μετά πολλών επαίνων και άλλοι μετά… κριτικής) την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική για το Μνημόνιο, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι έτσι θα παραγράφονταν και όσα δεν είχαν παραγραφεί – εδώ είχαμε και σύμπραξη του ΚΚΕ, αν και… διαφωνούσε.

    Τόσα πολλά κρούσματα μέσα σε δυο μόλις μήνες, δεν δείχνει να είναι τυχαία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλά να πάθει ο Καμμενος ΚΑΛΑ να πάθει...


    Όλοι εκεί μέσα θέλουν την ΚΑΡΕΚΛΆ ,,ΜΑ ΌΛΟΙ!!!

    Αντί να κάνει ένα κόμμα ΛΑΙΚΟ έκανε κόμμα έκανε μπουρδέλο ..και δεν φτάνει αυτό , δίνει και χαρτί υποταγής στο προεδρείο της δημοκρατίας, ο κ. Μελλας έχει ξεχάσει ΝΌΜΙΜΑ χρήματα στο εξωτερικό ΟΧΙ ότι γουστάρω τον ΖΩΗ και τον Μαρκόπουλο ΤΩΝ ανθρώπων αυτών το ΜΆΤΙ ΓΥΑΛΊΖΕΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΊΑ ΚΑΙ ΟΦΊΤΣΙΑ .. πιστεύω να βρουν τον δρόμο τους ΜΕΡΙΚΟΊ ΤΊΜΙΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ..και όσο πιο γρηγορότερα τόσο καλύτερα για ΑΥΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καμένος το μόνο που έκανε ήταν να ξεφωνίζει.

    ..ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ.

    Τώρα Πανούλη άντε και ..ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αλλάζουν οι καραγκιόζηδες και οι πουλημένοι στην Ελλάδα ΠΌΤΕ...

    Αύριο περνάνε το φορολογικό νομοσχέδιο που αφορά την ΖΩΉ εκατομμυρίων Ελλήνων και αυτοί ασχολούνται ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ...


    ΔΕΝ ΓΑΜΙΈΣΤΕ ΡΕ ΤΕΛΙΚΆ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΕΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΌΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΕΊΣΤΕ ΡΕ;ΜΑ ΌΛΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από αύριο ρέει το χρήμα της ΕΤΕπ -
    (Πολύυυυ κλάααααμα οι φιλοαμερικάνοι καμμένοι ψευτοπατριώτες, ρε παιδιάαααααα)

    Αρχίζει αύριο το πρόγραμμα εκταμιεύσεων της ΕΤΕπ προς την Ελλάδα, κονδυλίων συνολικού ύψους 750,5 εκατ. ευρώ, με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.
    Η εκταμίευση θα έχει ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.
    Συγκεκριμένα το πρόγραμμα εκταμίευσης έχει ως εξής:
    - Αύριο, 11/12/2012, θα εκταμιευτούν 200 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2007-2013.
    - Την Τετάρτη, 12/12/2012, και την Παρασκευή, 14/12/2012, θα εκταμιευτούν 148 εκατ. ευρώ για τη χορήγηση 5 δανείων στη ΔΕΗ.
    - Τη Δευτέρα, 17/12/2012, θα εκταμιευτούν 250 εκατ. ευρώ προς την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για το Μετρό Θεσσαλονίκης.
    - Την Τρίτη, 18/12/12, θα εκταμιευτούν 50 εκατ. ευρώ προς τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων.
    - Την Τετάρτη, 19/12/2012, θα εκταμιευτούν 30 εκατ. ευρώ προς τη ΔΕΣΦΑ.
    - Την Πέμπτη, 20/12/2012, θα εκταμιευτούν 60 εκατ. ευρώ προς την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος για δάνεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
    - Την Παρασκευή, 21/12/2012, θα εκταμιευτούν 12,5 εκατ. ευρώ προς την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα για δάνεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
    Αναμένεται, επίσης, η εκταμίευση, εντός Δεκεμβρίου, 140 εκατ. ευρώ προς την Alpha Βank για δάνεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

    Το ποσό των εκταμιεύσεων από την ΕΤΕπ προς τη
    χώρα μας, εντός του 2012, θα ανέλθει συνολικά σε 908,2 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος που αρχίζει αύριο. Υπενθυμίζεται ότι, ήδη εντός του έτους, δόθηκαν 17,7 εκατ. ευρώ σε παραχωρησιούχο για τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τσακώνα-Καλαμάτα.

    Επιπλέον, για το 2013, αναμένεται:
    - Να εκταμιευτούν 250 εκατ. ευρώ, προς την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για το Μετρό της Αθήνας, το διάστημα Φεβρουαρίου-Μαρτίου.
    - Να υπογραφεί σύμβαση 300 εκατ. ευρώ με την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, το πρώτο τρίμηνο του έτους.
    - Να εκταμιευτούν τουλάχιστον 200 εκατ. ευρώ προς τη ΔΕΗ, με την υπογραφή των συμβάσεων εντός Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου.
    - Να γίνει η υπογραφεί σύμβασης 100 εκατ. ευρώ για τον ΟΣΚ.
    - Να αρχίσει η σταδιακή εκταμίευση προς τις τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ και EUROBANK για δάνεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
    - Η εκταμίευση 650 εκατ. ευρώ για τους αυτοκινητόδρομους, με την προϋπόθεση ότι θα ολοκληρωθούν όλες οι συμφωνίες του ελληνικού δημοσίου με τους παραχωρησιούχους.
    - Η εκταμίευση επιπλέον 42,2 εκατ. ευρώ σε παραχωρησιούχο για τον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τσακώνα-Καλαμάτα.


    έλαααααααααααα παιδιά Καμμένα Σύριζα
    για υποστήριξη
    η ΧΑ θα μοιράσει ΑΕροψεκασμένα χαρομάντηλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημάδια αισιοδοξίας: Η κενή λογική μεταστοιχειώνεται σε κοινή λογική (Common sense). Υπάρχει ο θεός της Ελλάδας...
    "Ο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση