GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαμαράς πολιτικός της χρονιάς...

Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα για το 2013, δεσμεύεται ο Πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας όμως ότι θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα όλες οι μεταρρυθ...

Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα για το 2013, δεσμεύεται ο Πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας όμως ότι θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα όλες οι μεταρρυθμίσεις.
Ο Αντώνης Σαμαράς απέρριψε ακόμη τα σενάρια πρόωρων εκλογών αλλά και του ανασχηματισμού. Παράλληλα, γερμανική εφημερίδα ανακήρυξε τον κ. Σαμαρά «πολιτικό της χρονιάς», επισημαίνοντας ότι ανταποκρίθηκε στις προκλήσεις αλλά έδειξε και θάρρος και τόλμη.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA



2 σχόλια

  1. Και πολιτικός της χρονιάς έγινε και να τα μπράβο και να τα ζήτω, ακόμη και από τον γέρο Genscher.

    Τι άλλαξε βρε παιδιά; Οι φόροι έρχονται απανωτά σε ανθρώπους που δεν έχουν ούτε να φάνε, τα μαγαζιά βάζουν λουκέτο το ένα μετά το άλλο, η ανεργία μεγαλώνει και η κομματική καφρίλα καλά κρατεί.

    Γιατί ξάφνου διθύραμβοι για τον Σαμαρά; Μα γιατί απλούστατα τώρα η Γερμανία βεβαιώθηκε για κάτι που πάντα γνώριζε: Τα πετρέλαια στην Ελλάδα είναι πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ζημενς τον εχει κανει εικονισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση