GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανησυχία των κομμάτων για τη λίστα "Λαγκάρντ"

Ανησυχία των κομμάτων για τη λίστα "Λαγκάρντ" Μεγάλη ανησυχία και αγωνία επικρατεί στα κομματικά επιτελεία εν αναμονή του πορ...

Ανησυχία των κομμάτων για τη λίστα "Λαγκάρντ"

Μεγάλη ανησυχία και αγωνία επικρατεί στα κομματικά επιτελεία εν αναμονή του πορίσματος των Οικονομικών Εισαγγελέων για τη λίστα "Λαγκάρντ".
Σύμφωνα με τον Real Fm, η λίστα «στοιχειώνει» το πολιτικό σκηνικό και όλοι περιμένουν να μάθουν αν η έρευνα των Εισαγγελέων έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η αρχική λίστα έχει αλλοιωθεί.
Στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, επικρατεί μία κατάσταση "νευρικής" αναμονής ενόψει των συμπερασμάτων της Εισαγγελίας. «Κόκκινο» όμως έχει χτυπήσει και στην Ιπποκράτους αλλά και στο επιτελείο της ΔΗΜ.ΑΡ.
Σύμφωνα με τον Real Fm, στην Ιπποκράτους, η αγωνία είναι πολύ μεγάλη καθώς στην υπόθεση δεν εμπλέκεται μόνο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αλλά εμπλέκεται ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με την παλαιότερη ιδιότητά του, ως Υπουργός Οικονομικών. Ωστόσο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με τον Real Fm, φαίνεται ότι δεν ανησυχεί για το αν έχει αλλοιωθεί η λίστα ή όχι. Προς το παρών, από την Ιπποκράτους πιέζουν υπό την μορφή δηλώσεων, ανακοινώσεων και παρασκηνιακών πληροφοριών ώστε να βγουν όσο το δυνατόν συντομότερο τα αποτελέσματα της έρευνας.
Στην Αγ. Κωνσταντίνου, στο επιτελείο της ΔΗΜ.ΑΡ., ανησυχούν καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση έχει εύρος, όπως λένε. Θεωρούν ότι αν διαπιστωθεί ότι κάτι έχει αλλοιωθεί, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο ο κ. Κουβέλης, παρά να επιμείνει στη σύσταση προκαταρκτικής Επιτροπής.



Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση