GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντριβή αεροσκάφους στη Νότια Αφρική

Ντακότα της Πολεμικής Αεροπορίας της Νότιας Αφρικής συνετρίβη αργά χθες το βράδυ στην ορεινή περιοχή Ντρέκενσπεργκ, με αποτέλεσμα να χάσ...

Ντακότα της Πολεμικής Αεροπορίας της Νότιας Αφρικής συνετρίβη αργά χθες το βράδυ στην ορεινή περιοχή Ντρέκενσπεργκ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έντεκα άνθρωποι, που ίσως ανήκουν στην ιατρική ομάδα που παρακολουθεί τον πρώην πρόεδρο Νέλσον Μαντέλα.
Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό EWT, η ιατρική ομάδα του Μαντέλα είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη ρουτίνας στον 94χρονο πρώην πρόεδρο. Εκπρόσωπος του στρατού δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την πληροφορία αυτή.
Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την Πρετόρια με προορισμό αεροδρόμιο της επαρχίας του Ανατολικού Ακρωτηρίου, το κοντινότερο στο χωριό Κούνου όπου έχει αποσυρθεί ο Μαντέλα.
«Ενημερώθηκα ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια, αλλά θα ανακοινώσω λεπτομέρειες όταν ενημερωθώ από τα συνεργεία διάσωσης που εστάλησαν επί τόπου», τόνισε ο στρατιωτικός εκπρόσωπος Σολάνι Μαμπάνγκα.
Ελικόπτερα πετούν πάνω από την ορεινή περιοχή μόλις ανακοινώθηκε η εξαφάνιση του αεροσκάφους, όμως οι έρευνες διακόπηκαν εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών. Στο σημείο του δυστυχήματος σπεύδουν οδικώς συνεργεία διάσωσης.
(φωτογραφία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση