GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέος (στο νοσοκομείο) ο Λαυρεντιάδης...

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του -που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" όπου και νοσηλεύεται φρουρούμε...

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του -που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος - ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος συνελήφθη αργά χθες το απόγευμα για την υπόθεση της Proton Bank.
Αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη και υπεξαίρεση σε βάρος του δημόσιου και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του στην ανακρίτρια αρνήθηκε τις κατηγορίες.
Ο επιχειρηματίας θα παραμείνει φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» έως ότου μεταχθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού.
Την ίδια ώρα, άλλα τρία υψηλόβαθμα στελέχη της Proton Bank που συνελήφθησαν τη νύχτα μετά την έκδοση ενταλμάτων προσήχθησαν ενώπιον των ανακριτικών αρχών και αναμένεται να απολογηθούν την ερχόμενη βδομάδα.
Εν τω μεταξύ, ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη παραμένει άφαντος και οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση