GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμάχη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τις εκδηλώσεις για τον Γρηγορόπουλο

«Ανταλλαγή» ανακοινώσεων, με πρώτη εκείνη της νεολαίας του Συνασπισμού για τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπο...

«Ανταλλαγή» ανακοινώσεων, με πρώτη εκείνη της νεολαίας του Συνασπισμού για τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, έχει ξεσπάσει την τελευταία ώρα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.
Με ανακοίνωσή του – απάντηση στο γραφείο Τύπου της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
«Στα εμφυλιοπολεμικά, μισαλλόδοξα και τρομοκρατικά κηρύγματα της ΝΔ, απαξιούμε να απαντήσουμε. Τους παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού» αναφέρει η ολιγόλογη ανακοίνωση του κόμματος».

10 σχόλια

  1. Πανικός επικράτησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μιας κοινοβουλευτικής επιτροπής μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την ανακοίνωση που κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ετοιμάζεται να κάψει την Αθήνα αύριο, στις πορείες για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

    Ο βουλευτής Νίκος Βούτσης έλαβε το λόγο και ζήτησε να αποσυρθεί η ανακοίνωση και να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι εμπνευστές της. «Τέτοια ανακοίνωση ούτε την επομένη του εμφυλίου δεν βγαίνει» είπε χαρακτηριστικά.

    Από την πλευρά του κόμματος της κυβερνητικής πλειοψηφίας ανέλαβε να απαντήσει ο Θανάσης Νταβλούρος λέγοντας: «Επεσαν οι μάσκες. Αποκαλύφθηκε ότι είστε συνοδοιπόροι με τη Χρυσή Αυγή, σας ενώνει το ίδιο μανιφέστο και έχετε την ίδια ιδιότυπη τρομοκρατική αντίληψη.»

    Μετά από την τοποθέτηση αυτή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι έντονα.

    Και πήγαν να ετοιμάσουν τις μολότωφ
    για με τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗς νεολαίας του Συνασπισμού με το σύνθημα «ήρθε η ώρα για τις δικές μας μέρες»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η νεολαία του Συνασπισμού με το σύνθημα «ήρθε η ώρα για τις δικές μας μέρες».
    Αύριο από τις 11:00 έως τις 17:00 θα λάβουν χώρα διαδηλώσεις στα Προπύλαια και θα υπάρχουν συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του δεκαπεντάχρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού της ΕΛAΣ και την εξέγερση του Δεκέμβρη, όπως αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση η νεολαία. Και συνεχίζει: «Το ξέσπασμα της κοινωνίας με πρωταγωνιστή τη μαθητιώσα νεολαία, ήταν η οργισμένη απάντηση μιας ολόκληρης γενιάς στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της βίας.
    Η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν ο αγώνας για ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή. Σήμερα, που η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, που οι ελαστικές σχέσεις απασχόλησης συνιστούν πλέον καθεστώς και η ανεργία καλπάζει, ο αγώνας για ελπίδα και κοινωνική χειραφέτηση αποτελούν πλέον μονόδρομο. Δεν περιμένουμε πλέον κάποια αφορμή. Η ξοφλημένη μνημονιακή συγκυβέρνηση, πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα. Να τους κάνουμε παρελθόν!».
    __________________________
    Τα συμπεράσματα δικά σας..
    Για την
    Σύριζα Α Λ Η Τ Ε Ι Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαϊκό Πρακτορείο £ΥΡΙΖΑ 5 Δεκεβρη 20-13: Ξεκινούν οι εκδηλώσεις μνήμης για τα Δεκεμβριανά του 2008.
    Αθήνα ΠΕΡΙΟΧΗ πρώην Ελλάδας ~~~~

    * Με την δέουσα λαμπρότητα ολοκληρώθηκαν χθες οι εκδηλώσεις εορτασμού για τα 69 χρόνια από τα Δεκεμβριανά του 1944.
    * Ακολουθούν από σήμερα οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης για τα Δεκεμβριανά του 2008.

    Στο πανηγυρικό του μήνυμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε:
    "Η αυθόρμητη λαϊκή εξέγερση του Δεκέμβρη του '44 ενάντι στον ιμπεριαλισμό των Άγγλων και των ντόπιων λακέδων τους δείχνει και σήμερα των δρόμο ενάντια στον παγκόσμιο καπιταλισμό και τους σύγχρονους ντόπιους γερμανοτσολιάδες. Όλοι μαζί οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την πρωτοφανή επίθεση που δέχεται η χώρα από τους καπιταλιστές φασίστες της υφηλίου, που αρνούνται να συναλλαγούν με την εκλεγμένη μας κυβέρνηση, ακόμα και για είδη πρώτης ανάγκης, με τις αστείες τους δικαιολογίες ότι δεν έχουμε συνάλλαγμα.
    Τους καταγγέλουμε!
    Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός!".

    * Σε μια έκρηξη ενθουσιασμού, ο Υπουργός Διαφύλαξης Σοσιαλιστικών Ιδεωδών Στάθης Παναγούλης είπε: "Ζούμε τον τρίτο γύρο! Φασίστες, κουφάλες, ευρολιγούρηδες, μερκελιστές, θα σας βρούμε στις τρύπες που κρύβεστε και τότε θα εύχεστε να είχατε την τύχη των φασιστών του Μελιγαλά και του Μακρυγιάννη!".

    Σε διορθωτική ανακοίνωση του Υπουργείου διευκρινίζεται φυσικά ότι όσα δήλωσε ο Υπουργός είναι μεταφορικά, σχήμα λόγου, και σε καμία περίπτωση όσοι έχουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις από την κυβέρνηση Σύριζα-ΕΚΜ δεν έχουν τίποτα να φοβούνται, εφόσον φυσικά δεν τις εκφράζουν δημοσίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. * Σε λιτή γραπτή ανακοίνωση του εκπροσώπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Παναγιώτη Μεντρέκα, καταγγέλεται η κυβέρνηση για την προσπάθεια καπηλείας των αγώνων του ΚΚΕ για να φέρει τον σοσιαλισμό στην Ελλάδα:
    "Ο Δεκέμβρης του '44 δεν ήταν αυθόρμητη λαϊκή εξέγερση, όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν οι συριζαίοι ρεβιζιονιστές, αλλά αποτέλεσμα του σχεδίου και της δουλειάς του ΚΚΕ και του ΕΑΜ. Της συστηματικής προετοιμασίας τους να φέρουν την λαοκρατία στην Ελλάδα, ως διάδοχη κατάσταση μετά την υποχώρηση των ναζιστών από τη χώρα.
    Γι'αυτό άλλωστε εξόντωσε συστηματικά κάθε άλλημη-ελεγχόμενη αντιστασιακή οργάνωση. Όχι άλλη καπηλεία των αγώνων του ΚΚΕ!".

    Σε οργισμένο ύφος απάντησε στο ΚΚΕ ο Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Στρατούλης: "Ο αγώνας του ΕΑΜ και μετέπειτα του ΔΣΕ για την λαοκρατία και την εξόντωση των συνεργατών των Άγγλων και Αμερικάνων ιμπεριαλιστών ανήκει σε όλη την Αριστερά, και όχι στην θλιβερή μειοψηφία του σημερινού ΚΚΕ.".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. * Τέλος, υπενθυμίζεται ότι λόγω προσωρινών ελλείψεων σε ρύζι,οι δικαιούχοι αγοράς του παρακαλούνται να μην προσέλθουν στα καταστήματα του κρατικού μονοπωλίου, για να αποφύγουν την άσκοπη ταλαιπωρία.

    Εξαιρούνται φυσικά οι κάτοχοι κομματικής ταυτότητας Σύριζα-ΕΚΜ
    ή ΚΚΕ και οι υπάλληλοι της Βουλής.

    £υριζα ΛΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η εξεγερση ερχεται..
    φλεβαρης μηνας θα ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ!!
    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ !!

    Και λιγα ειπε η ΝΔ και τους ετσουξε στο ΣΥΡΙΖΑΡΙΟ γιατι ολα ηταν αληθειες..

    Όλοι ξερουν οτι το ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενας ακροαριστερος αντεθνικος αχταρμας κυριως εξαλλων κομμουνιστικων συνιστωσων…

    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και αυτο δεν κρυβεται απο τ΄δημοσιογραφισκους (μελη τους) που αλωνιζουν στα ΜΜΕ..

    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ξερει οτι οι κουκουλοφοροι ξεπηδαγανε απο τις ταξεις των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και καλυπτονταν απο αυτο.

    Τα περι εμφυλιου να τα αφησουν στην ακρη οι τραμπουκοι της ακρας αριστερας, κανενα δεν φοβιζουν γιατι δεν αντανακλουν σε καμμια σοβαρη ταξη του Ελληνικου λαου, ειναι μια θλιβερη οργανωση ακραιων ανθελληνικων στοιχειων του 1-1,5% που συμπτωματικα πηρε ενα ποσοστο μεγαλυτεροι απο το μποι του λογω καταρευσεως του Πασοκ.

    Ομως αυτο ειναι παροδικο καθοτι ο χωρος που καλυπτε το Πασοκ δεν ειναι ακραιος και γρηγορα θα κουνησει μαντηλι στον θλιβερο Τσιπρα και την συμμορια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την προκλητική ανακοίνωση της νεολαίας του Συνασπισμού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

    «Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται.
    Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών.

    Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής,
    να στοχοποιήσουν Αστυνομικούς
    και τις οικογένειές τους,
    δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.

    Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ,
    ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα “άκρα” να πετύχουν το σκοπό τους.
    Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN.
    Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξερουν καλα από κουκουλες στην ΝΔ ΆΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ TRADITION και ονομασια προελευσης τις πρωτοπαρουσιασαν στην κατοχή κατω απο τους ιδιους κατακτητες οι οποίοι κανανε προσκλητηριο στους γιους και εγγονια όλων των "καλων φίλων" της κατοχής είναι οργανωμενοι οι Γερμανοι κρατανε κιταπια και ληξιαρχικές πράξεις.
    Βεβαια αυτοι οι απόγονοι ειναι απο εκεινους που γλυτωσαν γιατι από την πολυ εκτίμηση που τους είχαν φευγωντας οι Γερμανοί τους εκτελούσαν καποιοι την γλύτωσαν και τωρα ειναι παλι "φιλοι" στο εργο της κατοχής που ζούμε σήμερα μεχρι να γίνει η δουλεια και μετα θα τους πεταξουν βορα για ξεσκισμα από αλλους, πιο πολιτισμενα πραγματα σημερα.

    Ειναι τόσο γελοίοι στην ΝΔ που μιλανε για σκοινι στο σπίτι του κρεμασμένου.
    Οσες μαλακιες και να πείτε αυτό που θα φερουν τα μετρα εξόντωσης δεν μπορείτε να το σταματησετε και θα τρέχετε σαν τις πουτανες να κρυφθείτε.
    Η προβοκατσια και η προπαγανδα δεν περναει οι μαλακες μας τελειωσαν τα περι εμφυλίου να τα λετε μεταξύ σας παλιοαλητες γιατι θα σας γαμησει όλους συσσωμος ο λαός και εσας και τους προηγούμενους και τους προπροηγουμενους και όποιο τσογλανι συνεβαλλε να φθασει η χωρα εδω που βρίσκεται και δεν μασαει πλεον ταραμα η κατσικα απο εθνικούς διχασμούς η πεινα η εξαθλίωση η αυτοκτονια η απόγνωση δεν εχει ιδεολογική ταμπελλα κουφαλες.
    Και για να το κανουμε πιο λιανα δεν ειμαστε φασιστες οι κομμουνιστες ή οτιδηποτε αλλο θα κατεβασει το μαλακισμενο μυαλο σας ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και θα σας ξεσκισουμε πουλημενα και ξεφτιλισμενα κωλοπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ = ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ !!!
    ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΑΠΟΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ "ΝΟΜΟΥΣ" ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση