GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο ο Μπους ο πρεσβύτερος...

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ κι ένα μήνα και υποβάλλεται ...


Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ κι ένα μήνα και υποβάλλεται σε θεραπεία για αντιμετώπιση βρογχίτιδας, ενδέχεται να μην λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο Χιούστον, όπου παραμένει, έγκαιρα ώστε να γιορτάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι του, όπως έλπιζαν οι θεράποντες ιατροί του.
Ο 88χρονος Μπους παραμένει σε σταθερή κατάσταση και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως θα αναρρώσει πλήρως, ανέφερε ο Τζορτζ Κόβασικ, εκπρόσωπος του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, σε ανακοίνωσή του που διανεμήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σήμερα.
Οι γιατροί παραμένουν ωστόσο «ιδιαίτερα προσεκτικοί» σε ό,τι αφορά την νοσηλεία του και δεν έχει καθοριστεί η ημερομηνία που θα του δοθεί εξιτήριο, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ο Κόβασικ είχε αναφέρει πως οι θεράποντες ιατροί ανέμεναν πως ο πρεσβύτερος Μπους θα μπορούσε να περάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι του με την οικογένειά του.
 «Οι γιατροί του θεωρούν ότι θα έπρεπε να ανακτήσει την ενέργειά του πριν επιστρέψει στο σπίτι του», ανέφερε ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου στην ανακοίνωση αυτή.
 Ο Ρεπουμπλικάνος Μπους, 41ος πρόεδρος των ΗΠΑ, ανέλαβε την εξουσία το 1989 και υπηρέτησε μία θητεία στο Λευκό Οίκο. Ο πατέρας του πρώην προέδρου Τζορτζ Ου. Μπους υπήρξε επίσης μέλος του Κογκρέσου, πρεσβευτής του ΟΗΕ, διευθυντής της CIA και αντιπρόεδρος για δύο θητείες, υπό τον Ρόναλντ Ρίγκαν.

2 σχόλια

  1. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΔΕΝ ΨΟΦΗΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση