GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διευρύνεται η λίστα αντιπροσώπευσης στο συνέδριο της ΔΡΑΣΗΣ

Διευρύνεται η λίστα πολιτικής αντιπροσώπευσης όλων των ιδεολογικών χώρων στο συνέδριο της ΔΡΑΣΗΣ που πραγματοποιείται στο Σαββατοκύριακο...

Διευρύνεται η λίστα πολιτικής αντιπροσώπευσης όλων των ιδεολογικών χώρων στο συνέδριο της ΔΡΑΣΗΣ που πραγματοποιείται στο Σαββατοκύριακο 1και 2 Δεκεμβρίου στο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.
Ο Νίκος Μπίστης, ο Θόδωρος Σκυλακάκης, ο Θανάσης Παπαδόπουλος (Δυναμική Ελλάδα), ο Φώτης Σαραντόπουλος (Ενωμένη Ελλάδα), ο Γιώργος Δημαράς (Οικολόγοι Πράσινοι), ο Ευγένιος Καλαϊτζόπουλος(Δημοκρατικοί), Μάνος Ματσαγκανής (υποψήφιος ΔΗΜΑΡ), ο Νίκος Χρυσόγελος (Ευρωβουλευτής Οικολόγων Πράσινων), ο Βασίλης Τσιατσιάμης (Συμμαχία Νέων), Θάνος Τζήμερος (Δημιουργία Ξανά), ο Γρηγόρης Βαλιανάτος (Φιλελεύθερη Συμμαχία), ο Γιώργος Προκοπάκης, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Κωνσταντίνος Αλεξάκος και ο Χρήστος Χωμενίδης, είναι μερικά από τα ονόματα που μέχρι αυτή την ώρα έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους.
Ο Αντύπας Καρίπογλου, πρόεδρος της Δράσης και η Αντιγόνη Λυμπεράκη αντιπρόεδρος θα υποδεχθούν το Σάββατο και την Κυριακή τους συνέδρους σε μια ανοιχτή συζήτηση για την διαμόρφωση πολιτικής πρότασης στη βάση ενός Ευρωπαϊκού μετώπου.

3 σχόλια

  1. ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ,ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΗΔΟΝΗ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ,ΤΟ ΒΟΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ,ΣΦΙΞΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΟΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΒΙΑΖΕΙ , ΑΘΕΤΕΙ , ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ,
    ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΕΙ Ο ΛΑΟΣ Ή ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ , ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ."
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπόν αρχίζω να πιστεύω ότι ΌΛΟΙ οι Ελληνες πολιτικοί είναι αιχμάλωτοι ,δεν λέω πουλημένοι
    υπάρχουν και αυτοί , αλλά οι πιο πολλοί είναι ΑΙΧΜΆΛΩΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥ...
    Άρα η δημοκρατία έχει καταργηθεί από του κατακτητές μας ,οι ταγοί μας είναι αιχμάλωτοι πολέμου...
    Και όταν υπάρχει πόλεμος θα πρέπει να τους παλέψουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ και όταν τελειώσει ο ΠΟΛΕΜΟΣ
    θα ξαναφέρουμε την Δημοκρατία....
    Οργανωθείτε να σώσουμε ότι μπορούμε, χτυπάτε τον κατακτητή από ΠΑΝΤΟΎ ( δεν είναι
    κατακτητές τα ματ και οι πολιτικοί), λέω για τον ξένο κατακτητή ,και μετά ας σκάψουμε ακόμα και με τα νύχια μας την ιερή ΓΗ μας να ξαναβρούμε την ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ. Όσοι {ΕΛΛΗΝΕΣ} όμως επιμένουν να υποστηρίζουν τους κατακτητές πρεπει να εκτελούνται ως προδότες..
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ΆΛΛΗ ΛΎΣΗ...
    Τα σώματα ασφαλείας οφείλουν να δώσουν οπλισμό στο κόσμο , οι Ελληνες αξιωματικοί να κατευθύνουν τον κόσμο και να κηρύξουν πόλεμο στους κατακτητές... ΆΜΕΣΑ Ο ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ και οι οδήγιες ...ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΈ ΠΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ... ΕΊΜΑΣΤΕ ΉΔΗ ΥΠΌ ΚΑΤΟΧΉ ,Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΆΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΆΦΗ ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ...ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ...
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση