GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "μαύρο κουτί" θα δώσει τις απαντήσεις

Το "μαύρο κουτί" θα δώσει τις απαντήσεις  Ιατροδικαστές άρχισαν σήμερα την διαδικασία αναγνώρισης των πτωμάτων τεσσάρων μελώ...


Το "μαύρο κουτί" θα δώσει τις απαντήσεις 

Ιατροδικαστές άρχισαν σήμερα την διαδικασία αναγνώρισης των πτωμάτων τεσσάρων μελών του πληρώματος αεροσκάφους Τουπόλεφ, το οποίο συνετρίβη κατά την προσγείωση σε αεροδρόμιο της Μόσχας.
Τα συνεργεία διάσωσης βρήκαν αργά χθες το βράδυ το "μαύρο κουτί" του αεροσκάφους που ανήκει στην εταιρία Red Wings του ρώσου μεγιστάνα Αλεξάντερ Λεμπέντεφ.
"Το αεροσκάφος βρισκόταν σε καλή θέση για την προσγείωση, αλλά για άγνωστο λόγο δεν σταμάτησε στην πίστα του αεροδρομίου", με αποτέλεσμα να συντριβεί στον αυτοκινητόδρομο, δήλωσε ο Αλεξάντερ Νεράντκο, διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αερομεταφορών. Το αεροσκάφος επέστρεφε άδειο, μόνο με οκταμελές πλήρωμα, από την Τσεχία.
Το αεροσκάφος κόπηκε σε τρία κομμάτια, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά η οδική αρτηρία που συνδέει το Κίεβο με το Βνούκοβο--τρίτο αεροδρόμιο της ρωσικής πρωτεύουσας.
Πηγή των δυνάμεων ασφαλείας δήλωσε πως οι ειδικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο το δυστύχημα να προκλήθηκε από κακοκαιρία ή από λάθος του πιλότου και θεωρούν ως πιθανότερη αιτία κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση