GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με σοφέρ και λιμουζίνα η Εύα Καϊλή. Για αυτήν είναι η ζωή...

Την ίδια ώρα που εντός Βουλής ανακοινώνονταν το πόθεν έσχες των βουλευτών η Εύα Καϊλή εθεάθη στο πίσω μέρος μέρος μαύρης λιμουζίνας.Τα πρ...

Την ίδια ώρα που εντός Βουλής ανακοινώνονταν το πόθεν έσχες των βουλευτών η Εύα Καϊλή εθεάθη στο πίσω μέρος μέρος μαύρης λιμουζίνας.Τα πράγματα δεν είναι πάντοτε όπως φαίνεται. Κάτι που γνωρίζει πολύ καλά η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ η οποία, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, έσπευσε να στείλει SMS και να διευκρινίσει πως η λιμουζίνα ανήκει στην εταιρία στην οποία πλέον δουλεύει και η οποία ήρθε να την παραλάβει με προορισμό μια επαγγελματική συνάντηση.
Άλλωστε, όπως γνωρίζουν όσοι την ξέρουν, η ωραία Εύα δεν είναι ιδιαίτερα «γούρικη» στο θέμα των αυτοκινήτων καθώς το δικό της (σ.σ. έχει δυο 1.000 κυβικών) της το έχουν διαρρήξει 6 φορές τα τελευταία χρόνια.
Όσον αφορά το πόθεν έσχες της, αυτό περιλαμβάνει δηλωμένα εισοδήματα συνολικού ύψους 100.000 ευρώ, καταθέσεις 93.457 ευρώ και πέντε ακίνητα (δυο διαμερίσματα 44 τ.μ., μια αποθήκη και μια οικία 249 τ.μ. στην Αθήνα και ένα διαμέρισμα 120 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη).
Κάτι που την μετατρέπει στην ιδανική νύφη με βάση τα παλιά standard, αφού  διαθέτει και γενναία προίκα.

7 σχόλια


  1. OPOIOS EXEI SOVAROUS LOGOUS

    YGEIAS APOFYLAKIZETAI STO ELADA;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοφάγωτα Βικάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρούς λόγους υγείας και χρήμα σε τράπεζες του εξωτερικού και ακίνητα... φίλε δεν πληρούν όλοι τις προϋποθέσεις... το ελλάντα είναι οργκανομένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τον Άκη και τον Άκη..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοια καγκούρια είναι στη ΝΔ...
    Βλέποντας ότι η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ καταποντίζονται εκλογικά, σκέφτηκαν να διαλύσουν με αποστοσίες τους ΑΝΕΛ, ώστε να μη μπορεί να σχηματιστεί αντιμνημονιακή κυβέρνηση και να διαλυθεί φορολογικά η ελληνική κοινωνία.Θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και με άλλα κόμματα, αλλά είναι τόσο βλάκες ώστε δεν καταλαβαίνουν ότι οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ δεν θα ακολουθήαουν τους κωλοτούμπες βουλευτές τύπου Μαρκόπουλου και λοιπά, αλλά θα πάνε μαζικά ή στο Σύριζα ή στη Χρυσή Αυγή και θα τους ενισχύσουν ακόμα περισσότερο. Το φορολογικό, διαλυομένων των ΑΝΕΛ, θα οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους και νεόπτωχους απευθείας στο Σύριζα και στη Χρυσή Αυγή, που θα πιάσουν ανέλπιστα μεγάλα ποσοστά. Φυσικά η ΝΔ δεν θα μπορέσει ούτε το 1/3 των βουλευτών της να εκλέξει στις επόμενες εκλογές και θα έχει τη τύχη του ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα όριά τους έφτασαν οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 10 μήνες. Εξέδωσαν μια σκληρή ανακοίνωση κατά του κόμματος και των στελεχών του.
    H Επιτροπή Πρωτοβουλίας Απλήρωτων Εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι επικρατεί κλίμα τρομοκρατίας....

    "Η εργοδοσία μας οφείλει μισθους 10 μηνών. Το 2012 πήραμε ποσά των 500 ευρώ, που καλύπτουν περίπου μισθούς Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, το δώρο του Πάσχα και το επίδομα αδείας, και τώρα διαρρέουν ότι θα δώσουν μόνο το δώρο των Χριστουγέννων, φοβούμενοι το αυτόφωρο".

    Απειλούν ότι αν δεν πάρουν το δώρο των Χριστουγέννων, θα κάνουν άμεσα καταγγελίες.

    Στο τέλος της ανακοίνωσης όμως γίνονται ιδιαίτερα επιθετικοί και λένε:

    "Επειδή μας ρωτούν για το που θα βρουν λεφτά να μας πληρώσουν, έχουμε απάντηση....ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μουνί της μόνο πιάνει δέκα λιμουζίνες ρε ταλαίπωροι έλληνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση