GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-Τεράστιος «κρατήρας» σε γέφυρα της Λάρισας

ΦΩΤΟ-Τεράστιος «κρατήρας» σε γέφυρα της Λάρισας  Προβλήματα στον παραλιακό άξονα του νομού Λάρισας έχει δημιουργήσει η έντονη κακοκαιρί...

ΦΩΤΟ-Τεράστιος «κρατήρας» σε γέφυρα της Λάρισας

 Προβλήματα στον παραλιακό άξονα του νομού Λάρισας έχει δημιουργήσει η έντονη κακοκαιρία, που πλήττει από χθες την περιοχή, με σημαντικότερο την παράσυρση του οδοστρώματος, από τα νερά των χειμάρρων, αμέσως μετά τη νέα γέφυρα, στον παραλιακό δρόμο από τον Αγιόκαμπο προς τη Βελίκα.
Τα φουσκωμένα ρέματα άνοιξαν στο οδόστρωμα μια τρύπα πλάτους έξι με επτά μέτρων και βάθους τριών τις πρώτες πρωινές ώρες και ενώθηκαν με τα νερά της θάλασσας, διακόπτοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.
Συνεργεία της περιφερειακής ενότητας Λάρισας εκτελούν εργασίες αποκατάστασης στο σημείο και αναμένεται ο δρόμος να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία, μέχρι το βράδυ. Η κίνηση διεξάγεται από παρακαμπτήρια οδό, μέσω Ανω Σωτηρίτσας.
Από την έντονη βροχόπτωση παρατηρήθηκε αύξηση των υδάτων στην λίμνη Κάρλα, στη Μαγνησία, ωστόσο, οι πλεονάζουσες ποσότητες διοχετεύτηκαν, μέσω των θυροφραγμάτων, χωρίς να σημειωθούν ιδιαίτερα προβλήματα, στα χωριά γύρω από τη λίμνη.


Η φωτογραφία είναι από το plektani.gr


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση