GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και περπάτημα και παϊδάκια για τον Καραμανλή...

Για ώρες περπατά νωρίς κάθε πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε σύναξη βουλευτών της ΝΔ σε ταβέ...


Για ώρες περπατά νωρίς κάθε πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε σύναξη βουλευτών της ΝΔ σε ταβέρνα της Βάρης.
Οικοδεσπότης ήταν ο Ανδρέας Κουτσούμπας ο οποίος κάλεσε περισσότερους από 30 φίλους του στην ταβέρνα «Η Φωλιά του Κυνηγού» που φημίζεται για τα παϊδάκια της.
Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν λιγομίλητος, ωστόσο όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, στις επίμονες ερωτήσεις των βουλευτών για το πού πάει η κατάσταση, απάντησε: «Στηρίζουμε την κυβέρνηση, στηρίζουμε τον Σαμαρά».
Επίσης ο κ. Καραμανλής έδειξε ενδιαφέρον για παλιούς «συντρόφους» από την ΟΝΝΕΔ και ρωτούσε πού βρίσκονται σήμερα.
Εκεί αποκάλυψε και την πρωινή του συνήθεια. Να ξυπνάει δηλαδή νωρίς και να περπατάει επί ώρες.
Στο τραπέζι κυριάρχησαν σε μεγάλες ποσότητες τα παϊδάκια, το τζατζίκι και το κοκορέτσι και ο κ. Καραμανλής κάθισε δίπλα στον κ. Κουτσούμπα και στον κ. Γκιουλέκα, ενώ παρόντες στη σύναξη ήταν επίσης οι Ευ. Μεϊμαράκης,Κ. Τζαβάρας, Κ. Τσιάρας, Αθ. Μπούρας,Κ. Κουκοδήμος, Ι. Τζαμτζής, Ελένη Μακρή, Ελ. Ζαγορίτης και Αθ. Γιαννόπουλος.
Πηγή: protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΕΧΑΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση