GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών στις δράσεις του ΣΚΑΪ

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση συγκέντρωσης παιχνιδιών για τα παιδιά των ιδρυμάτων, που στηρίζει το «Μαζί για το ...


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση συγκέντρωσης παιχνιδιών για τα παιδιά των ιδρυμάτων, που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί», την οποία διοργανώνει ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα.
Χιλιάδες εθελοντές κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΚΑΪ και πήγαν στο River West, το Χαλάνδρι, τη Νέα Ιωνία και τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό τη συγκέντρωση παιχνιδιών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Τη δράση, που θα συνεχιστεί και τα επόμενα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου, πλαισίωσαν παιδικές χορωδίες, καλλιτεχνικά και εικαστικά δρώμενα αλλά και πολύ χριστουγεννιάτικη μουσική, δίνοντας μία πρώτη γεύση του εορταστικού κλίματος των ημερών που έρχονται.
Παράλληλα, συνεχίζεται η δράση συγκέντρωσης φαρμάκων για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας, Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία.
Εκατοντάδες πολίτες έσπευσαν στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι και στο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Γιαννιτσά για να δωρίσουν φάρμακα στην μεγάλη εκστρατεία του ΣΚΑΪ, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο Πηγή: skai.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση