GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάρρηξη στον Παιδικό Σταθμο της Βόνιτσας με λεία… τρόφιμα!!!!

Αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο …θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου οι υπαλληλοι που πηγαν να ανοίξουν τον παιδικό σταθμ...



Αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο …θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου οι υπαλληλοι που πηγαν να ανοίξουν τον παιδικό σταθμό της Βόνιτσας που βρίσκεται διπλα στο Γυμνάσιο της πόλης μας. Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι εισέβαλλαν, πιθανότατα κατα τις βραδυνές ώρες στο κτίριο παραβιάζοντας την εξωτερική πορτα.
Οι άγνωστοι αφαίρεσαν μόνο τρόφιμα από την κουζίνα του παιδικού σταθμού (μαρμελάδες, μερεντες, μακαρόνια κ.τ.λ.) καθώς και μία σακούλα με κατεψυγμένα ψάρια…
Μόλις έγινε αντιληπτή η ληστεία ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία και κλιμάκιο πήρε δαχτυλικά αποτυπώματα και στην συνέχεια ο σταθμός παρέμεινε κλειστός.
Πάντως προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι δράστες το μόνο που αφαίρεσαν ήταν τρόφιμα και δεν …πείραξαν καθόλου τους υπολογιστές μεγάλης αξίας που βρίσκονται στο εσωτερικό του παιδικού σταθμού καθώς εκεί στεγάζονται και τα γραφεία του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι δράστες πρέπει να είναι άτομα που δεν έχουν ποινικό μητρώο και προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια για να …λιγδώσουν το εντεράκι τους!!!!
ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Πηγή:amvrakikosnews.com
Πηγή: aerasnews.gr

1 σχόλιο

  1. Αλλο ένα κρούσμα διάρρηκης σε χώρο τόσο εύθραυστο όσο ενας παιδικός σταθμός. Πιθανόν οι διαρρήκτες να είναι άτομα "θύματα" της οικονομικής μας κρίσης και σαν αποτέλεσμα των εμπειριών που προέρχονται απο τη κρίση να μην ενδιαφέρονται για αντικείμενα μεγαλύτερης αξίας παρα για λίγα τρόφιμα. Ας αναλογιστούμε ολοι μας τι θα συνέβαινε αν η διάρρηξη πραγματοποιούτανε τις ώρες που ο παιδικός σταθμός κειτουργούσε ?? ας κάνουμε ένα βημα ανθρωπιάς και φιαλνθρωπίας όλοι μας σε κάθε άνθρωπο που βιώνει προβλήματα επιβίωσης απο την οικονομική κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση