GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγέλλουν τον Στουρνάρα για το χαράτσι

Καταγγέλλουν τον Στουρνάρα για το χαράτσι Για «απροσχημάτιστη και αδικαιολόγητη παρέμβαση» καταγγέλλει η Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Σ...

Καταγγέλλουν τον Στουρνάρα για το χαράτσι

Για «απροσχημάτιστη και αδικαιολόγητη παρέμβαση» καταγγέλλει η Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος, τον Γιάννη Στουρνάρα, αναφορικά με την πρόταση του Υπουργού Οικονομικών για την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Όπως αναφέρει χαακτηριστικά η Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος, «η παρέμβαση του κ. Υπουργού των Οικονομικών για συνέχιση της είσπραξης του γνωστού "χαρατσιού" στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ στην ουσία καταργεί κάθε ίχνος δεοντολογίας και νομιμότητας και επισημαίνει ότι το ηλεκτρικό ρεύμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό ύψιστης σημασίας ιδιαίτερα σε μια περίοδο έντονης και διαρκούς οικονομικής δυσπραγίας».

Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. "Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος"

    Υπάρχει και κατώτερη, μέση και ανώτερη; Δεν ειρωνεύομαι, απλά προσπαθώ να καταλάβω πόσες είναι οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα και πόσοι οι συνδικαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση