GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια σπέσιαλ, μία πεπερόνι και μία… κολώνια

Μετά το άρωμα σούσι και την κρέμα ξυρίσματος με άρωμα μπέικον, ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα για την… όσφρησή μας! Γνωστή εταιρία πίτσα...

Μετά το άρωμα σούσι και την κρέμα ξυρίσματος με άρωμα μπέικον, ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα για την… όσφρησή μας! Γνωστή εταιρία πίτσας κυκλοφόρησε κολώνια με άρωμα – τι άλλο; – ζεστής πίτσας.
Όλη η ιστορία άρχισε από ένα αστείο που έγραψαν στελέχη της εταιρίας στο Facebook πριν από λίγους μήνες. Είχαν πει για πλάκα ότι σκόπευαν να κλείσουν σε ένα μπουκάλι το άρωμα της πίτσας για να το πουλούν στους πελάτες τους.
Ακολούθησε καταιγισμός από Likes και ενθουσιώδη σχόλια πελατών που καλούσαν την εταιρία να κάνει πράξη αυτό που έγραψε.
Έτσι κι έγινε. Το εγχείρημα ανατέθηκε σε αρωματοποιΐα που δημιούργησε μία κολώνια με άρωμα «ζεστής ζύμης και μπαχαρικών».
Η εταιρία κάνει δώρο το άρωμα στους 100 πρώτους πελάτες που είχαν κάνει σχόλιο στην αρχική ανάρτηση, από την οποία ξεκίνησαν όλα, τον περασμένο Αύγουστο.
Και μία λεπτομέρεια: το άρωμα διατίθεται μόνο στον Καναδά. Ο υπόλοιπος κόσμος θα πρέπει να αρκεστεί… στην πραγματική πίτσα και στα άλλα, ταπεινά αρώματα.
 Μια σπέσιαλ, μία πεπερόνι και μία... κολώνια

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση