GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι δήμαρχοι

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι δήμαρχοι Κινητοποιήσεις αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι δήμαρχοι της Δυτικής Ελλάδος, μετά την συνεδρία...

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι δήμαρχοι


Κινητοποιήσεις αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι δήμαρχοι της Δυτικής Ελλάδος, μετά την συνεδρίαση του ΔΣ της Περιφερειακής 'Ενωσης Δήμων.
Ειδικότερα, αποφασίστηκε αύριο Τετάρτη στις 10:30 το πρωί να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου στην Πάτρα, με τη συμμετοχή Δημάρχων, αιρετών εκπροσώπων και εργαζομένων στους Δήμους. Ταυτόχρονα θα επιδοθεί ψήφισμα στον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Αγγελάκα σχετικά με όλα τα ζητήματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση.
Επίσης, αποφασίστηκε το επόμενο διάστημα τα μέλη του Δ. Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας να πραγματοποιήσουν ενημερωτικές επισκέψεις στα Δημοτικά Συμβούλια και να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επίσης, η ΠΕΔ θα ζητήσει από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, να επισπευστούν οι διαδικασίες για την διεξαγωγή του τακτικού συνεδρίου ΚΕΔΕ.
Ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας και Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός , στην εισήγησή του προς τα μέλη του ΔΣ, τόνισε ότι «η κυβερνητική πολιτική δεν έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με το Μεσοπρόθεσμο, τις διατάξεις του Μνημονίου, τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων. Ακόμη σε ότι αφορά στα οικονομικά ζητήματα, σημείωσε πως «παρ΄ότι η κυβέρνηση έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει οικονομικούς πόρους, παραμένουν ακόμη σε υστέρηση θεσμοθετημένοι πόροι.»


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση