GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καμπανάκι" απο τον Επίτροπο για τη ρατσιστική βία

Να αναλάβουν δράση ενάντια στις ρατσιστικές συμπεριφορές καλεί τις Ευρωπαικές κυβερνήσεις ο Επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα α...

Να αναλάβουν δράση ενάντια στις ρατσιστικές συμπεριφορές καλεί τις Ευρωπαικές κυβερνήσεις ο Επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα ανθρώπινα δικαιώματα Νιλς Μουΐζνιεκς, επισημαίνοντας την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας κατά μεταναστών στην Ελλάδα.
Την ίδια στιγμή τα κόμματα συζητούν να αποσυρθεί η Ελένη Ζαρούλια από την ελληνική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
Είναι μία πρόταση που συζητήθηκε και κατά την επίσκεψη του Επικεφαλής του Ευρωπαικού Αντιρατσιστικού κινήματος στη χώρα μας και τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό.

Δείτε το βίντεο από το MEGA


Πηγη: enikos.gr

3 σχόλια

  1. Αλληλεγγύη στην Κατάληψη Villa Amalias

    Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και ως τέτοιο θα το χρησιμοποιήσουμε ενάντια στην εξουσία. Δεν επιτέθηκαν μόνο στη Villa Amalias. Επιτέθηκαν σε κάθε αντιστεκόμενο που δε σκύβει το κεφάλι στα σχέδιά τους. Στον πόλεμο που μαίνεται, στις μάχες που θα δώσουμε, βρισκόμαστε στο πλευρό καθενός που αντιπαλεύει κάθε είδους εξουσία.

    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ VILLA AMALIAS

    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

    ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το "παπαδημουλης" τουρκος ειναι??

    Ειναι θυμα και αυτος της .."ρατσιστικης βιας"??


    Μπα! σαν πουστης μου φαινεται ρε..
    Ιδεα μου ειναι??

    Υ.Γ
    Και δεν λεω οτι ολοι στο συριζα των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων ειναι πουστηδες..
    Οχι . Ασχετα αν εχει πολλους πουστηδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να φυγουν ολοι οι αλοδαποί από την Ελλάδα !


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση