GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερωτηματολόγιο για τη συσχέτιση της τάσης των καταναλωτών να αναζητούν πληροφοίες με τα στυλ λήψης αγοραστικών αποφάσεων εν καιρώ κρίσης

Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί μέρος της έρευνας που διεξάγεται στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας για την απόκτηση του μεταπτυ...

Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί μέρος της έρευνας που διεξάγεται στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας για την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών (για Στελέχη Επιχειρήσεων) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σκοπός της έρευνας είναι να διερευνήσει το κατά πόσο η τάση των καταναλωτών να αναζητούν πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες συσχετίζεται με τα στυλ λήψης αγοραστικών αποφάσεων εν καιρώ κρίσης.
Ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για τη συμπλήρωσή του δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 15 λεπτά.
Παρακαλώ να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις και να επιλέξετε μία μόνο απάντηση από τις πολλαπλές επιλογές που δίνονται ως πιθανές απαντήσεις σε κάθε επιμέρους ερώτηση.
Σύμφωνα με την ερευνητική δεοντολογία, οι απαντήσεις σας είναι εμπιστευτικές, ενώ τα στοιχεία που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τη στατιστική ανάλυση και την εξαγωγή συμπερασμάτων στην παρούσα έρευνα.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία ή αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: vasiliki.boukouvala@gmail.com.
Το ερωτηματολόγιο αποτελεί το κύριο μέσο άντλησης πληροφοριών και για το λόγο αυτό η συμβολή σας είναι ιδιαιτέρως σημαντική.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη συνδρομή σας στην ολοκλήρωση της έρευνάς μου.
Μπουκουβάλα Βασιλική.
http://www.surveymonkey.com/s/T65FJV8

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση