GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαστάσεις επιδημίας παίρνουν οι αυτοκτονίες πολιτών

Οι αυτοκτονίες και οι απόπειρες αυτοκτονίας έχουν γίνει πλέον ένα καθημερινό φαινόμενο για τον Έλληνα πολίτη. Φτάσαμε σε τέτοιο βαθμό «...

Οι αυτοκτονίες και οι απόπειρες αυτοκτονίας έχουν γίνει πλέον ένα καθημερινό φαινόμενο για τον Έλληνα πολίτη. Φτάσαμε σε τέτοιο βαθμό «εξοικείωσης», όπου, όταν κανείς διαβάζει ότι ο τάδε αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του ή ότι ο δείνα αυτοκτόνησε, το αντιμετωπίζει σαν μια ακόμη είδηση. Τραγική μεν, αλλά «συνηθισμένη». Και εκεί είναι ακριβώς το πρόβλημα!
Πίσω από τη θεαματική άνοδο των αυτοκτονιών και των αποπειρών αυτοκτονίας υπάρχει για κάθε ξεχωριστή περίπτωση ένας άνθρωπος!
Με βάση τα επίσημα στοιχεία μέχρι τώρα, από το 2008 και έπειτα οι πράξεις και οι απόπειρες αυτοχειρίας στην Ελλάδα συνδέονται σε πολύ μεγάλο βαθμό με οικονομικά προβλήματα, αλλά και με την κατάθλιψη που μέσα από τις οικονομικές αντιξοότητες κάνει την εμφάνισή της.
Την ώρα που...http://rizopoulospost.com/diastaseis-epidhmias-pairnoun-oi-aftoktonies-politon/#ixzz2FbDvUyk8

2 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ !
    ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΠΟΙΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ , ΤΟ ΒΟΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ !
    ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ , ΤΟ ΒΟΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση