GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά έλεγε ο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ...

«Πρέπει κάποιος να είναι ηλίθιος για να κάνει παρέμβαση σε ένα ψηφιακό αρχείο τέτοιου είδους του οποίου το πρωτότυπο δεν το έχει καν αυτό...

«Πρέπει κάποιος να είναι ηλίθιος για να κάνει παρέμβαση σε ένα ψηφιακό αρχείο τέτοιου είδους του οποίου το πρωτότυπο δεν το έχει καν αυτός αλλά βρίσκεται στην Γαλλία και μπορεί να επανέλθει κάποια στιγμή», είχε πει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής.

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο
«Το αρχικό αντίγραφο που πήρα στα χέρια μου μαζί με τη συνοδευτική επιστολή το έδωσα για εμπιστευτική φύλαξη στο γραφείο μου και δεν ξέρω πού είναι, λυπάμαι αλλά δεν ξέρω πού είναι», είχε επίσης αναφέρει.
Πατήστε εδώ για να δείτε και αυτό το βίντεο

6 σχόλια

  1. ΞΕΦΤΙΛΑ - Κάνουν τον "λεφτά υπάρχουν" να μοιάζει "τέρας αξιοπιστίας".

    «Δεν είπα τίποτε εγώ για τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ. Ακούστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή που συμμετείχα και με μεγάλη μου έκπληξη είδα πως μεταφέρθηκε το θέμα», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη.
    «Εγώ απλώς επανέλαβα αυτό που συζητήθηκε και βγήκε ως συμπέρασμα στην εκπομπή», είπε η κ. Βαλαβάνη.


    Γελάει όλη η Ελλάδα ....
    - Τι έγιναν οι 600 κρυμμένοι κωδικοί της λίστας Λαγκάρντ, ρε Τσιπράκι;

    Γιατί δεν έχει ανέβει στα 'κάγκελα'
    ο ΣΥΡΙΖΑ με τις αποκαλύψεις για Παπακωνσταντίνου;

    Γιατί το πηγαίνει τόσο ...'χαλαρά'
    το θέμα;

    Μήπως λέμε τώρα, αναρωτιέμαι ντε, μήπως λοιπόν είχε ...'εσωτερική' πληροφόρηση για δήθεν σίγουρη συμμετοχή του Βενιζέλου και μόλις
    δεν τους βγήκε το 'σχέδιο'και είδαν το όνομα Παπακωνσταντίνου ....άρχισαν τα κινέζικα;

    Τα ερωτηματικά είναι δυο:

    Ποιος έδινε τις πληροφορίες στο ΣΥΡΙΖΑ;

    Και ....ποια στελέχη ήξεραν και περίμεναν στη γωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γινετε με τις δικες μας συνταξεις το ζουμε δυστιχως.Δεν πηραμε μια απο το κρατος. Σας πληρωνουμε 35-40 χρονια απο τον ιδιωτικο τομεα.Για τα παιδια μας πληρωσαμε μια ζωη τις σπουδες τους στο εξωτερικο&τωρα να ειναι ανεργα&να πρεπεί να τα συντηρουμε συνεχως.ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 300 ΑΤΟΜΑ&ΑΠΕΙΡΑ ΑΛΛΑ&ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?ΓΙΤΙ?ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑς ΚΑΝΑΤΕ?ΕΜΕΙς ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑς ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΑΠΟ ΤΟΥς ΦΟΡΟΥςΚΛΠ &ΝΑ ΜΑς ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΜΙΣΘΟς ΣΑς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ&ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΕΛΟς&ΓΙΑ ΤΙς ΕΞΕΡΕΣΕΙς ΔΥΣΤΙΧΩς{ΟΠΩς ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟς ΕΜΕΙς ΔΛΔ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ&ΤΑ ΧΛΩΡΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥς.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑς ΜΑς ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. _________________________________
    Το απόλυτο φιάσκο - Εξεφτελίστηκαν (για άλλη μια φορά)....
    οι φαντασιόπληκτοι
    Τσιπρο-Καημμένοι παπαγάλοι
    της συνομοσιολογίας..

    Βλέποντας πιο ψύχραιμα την υπόθεση με την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ έχουμε να παρατηρήσουμε ορισμένα πολύ σημαντικά ζητήματα που κάποιοι άλλοι προσπαθούν να αποκρύψουν, ή να μεγεθύνουν το θέμα Παπακωνσταντίνου, για να ξεχαστούν όλα τα υπόλοιπα.

    **** Κατ’ αρχάς, αν δεν υπήρχε η λαθροχειρία από την πλευρά του πρώην τσάρου της Οικονομίας τότε θα λέγαμε ότι η λίστα Λαγκάρντ είναι ένα απίστευτο φιάσκο.

    Άνθρακες ο θησαυρός και κόλαφος για ορισμένους προφήτες που χτυπούσαν ανηλεώς την κυβέρνηση κι όποιον άλλον τους βόλευε.

    Δηλαδή θα ξεχάσουμε ότι μέχρι σήμερα το πρωί κάποιοι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ και ακόμη οι άλλοι ..πανέξυπνοι Ανεξάρτητοι Έλληνες ?
    έκαναν λόγο για συγκάλυψη;
    Αυτοί δεν έλεγαν ότι ο Σαμαράς προσπαθεί να καλύψει τις «βρομιές» του ΠΑΣΟΚ γιατί συγκυβερνούν;

    Η κ. Νάντια Βαλαβάνη δε μιλούσε για 600 πρόσωπα που υπάρχουν στην αυθεντική λίστα και χάθηκαν από την πρώτη;

    Μαζί και κάποιοι παραδημοσιογράφοι δεν έλεγαν ότι υπάρχουν τρανταχτά ονόματα τα οποία τα κρύβει το σύστημα για να μην καταρρεύσει η κυβέρνηση;

    Που θα κρυφτούν όλοι αυτοί σήμερα, μετά τις αποκαλύψεις ότι μόλις τρία ήταν τα ονόματα που… χάθηκαν περιέργως από την πρώτη λίστα;
    Αλλά έτσι συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα. Ρίχνουμε λάσπη στον ανεμιστήρα κι όποιον πάρει ο χάρος.

    ΕΕΕΕΕΕ...μεγάλε έρωτα της Δούρου
    ΚΑΘΗΚΙ χεσμένο και βρωμερό ...Βαξεβάνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ένα όνομα να έχει αφαιρεθεί από οποία ουδέποτε λίστα ΕΙΝΑΙ κακούργημα , πλαστογραφία....

    Τώρα όσο αφορά τον Ελληνικό Λάο...Δεν πρέπει να δεχτεί ΟΎΤΕ μια υπογραφή που έβαλε αλυσίδες στο μέλλων του ΛΑΟΥ....δεν παν να το υπογραψε Ο ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ- Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- Ο ΣΑΜΑΡΑΣ- Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ με τους λακέδες βουλευτές τους ....

    Όποιος τολμήσει και πει ότι ενώ Ονόματι της σωτηρία της ΠΑΤΡΙΔΟΣ έγινα και γίνονται αυτά ..θα υποστούν ΣΑΜΠΟΤΆΖ ... σε δημόσιες επιχειρήσεις που θέλουν να ξεπουλήσουν, σε τράπεζες, στης βίλες τους , στα παιδιά τους, ακόμα και στα κατοικίδια τους...

    ΑΣ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΊΑΣΟ και ας πάνε σε ΕΚΛΟΓΕΣ ... αλλιώς Όταν οι δυνάμεις της καταπίεσης καθιστούν εαυτούς ΚΥΡΙΑΧΡΟΥΣ σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία
    Η ΕΙΡΉΝΗ ΈΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΊ ...

    ΜΕ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΦΈΡΕΙ .... ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΤΟ 2012 ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΏΝΕΙ ΟΎΤΕ ΘΕΟΣ ΟΎΤΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.. ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΔΕΊΧΝΕΤΕ ΤΑ ΒΛΈΠΟΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΆΜΕ...ΜΕ 1.000.000 εκατομμύριο κόσμο θα κλαίτε κόπανοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέλος κυβέρνησης παπατζήδων. Δε μου λέτε, οι νταβατζήδες τους (Ξεκόκαλης, Μπαρδιλογιάννης, Λάσπης, Λαβράκης, Βόμβολας) ακόμα στο απυρόβλητο; Αν είχε αρχίδια ο Σύριζα, λέω αν, θα τους έβαζε χέρι, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έδωσαν τον Παπακωνσταντίνου για να γλιτώσουν; ΧΑ ΧΑ ΧΑ,,,

    Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου οδεύει για τις φυλακές Κορυδαλλού- αν και στην Ελλάδα δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος. Οπωσδήποτε θα δραστηριοποιηθούν ομάδες για να πέσει στα μαλακά ο κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά οι νομικοί και η κοινή λογική λένε ότι είναι αδύνατον να αποφύγει τη φυλακή με τα αδικήματα που φαίνεται ότι έχει διαπράξει.

    Τελειώνουμε όμως, με μια φυλάκιση του κ. Παπακωνσταντίνου; όχι βέβαια. Ευθύνες έχουν και οι Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλος.

    Ευθύνες έχουν και οι συνεργάτες του υπουργικού γραφείου του Παπακωνσταντίνου και οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ.

    Ευθύνες έχει και η σημερινή κυβέρνηση.

    Άραγε θα αποδοθούν ή θα μείνουν στην καλύτερη περίπτωση στον αλαζόνα Παπακωνσταντίνου;

    Ο κ. Γ. Παπανδρέου έχει βαρύτατες ευθύνες γιατί ως πρωθυπουργός ήταν προϊστάμενος του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

    Είχε υποχρέωση να ελέγχει τον υπουργό του. Επιπλέον, κατ' ομολογία του κ. Παπακωνσταντίνου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, είχε ενημερωθεί για τη λίστα Λαγκάρντ. Άρα γνώριζε. Επίσης για την ίδια λίστα είχε ενημερωθεί αργότερα και από τον αντικαταστάτη του Παπακωνσταντίνου, κ. Ευ. Βενιζέλο και ουδέν έπραξε.

    Για ποιο λόγο; Και ποια μυστικά συνδέουν τον ΓΑΠ με τον Παπακωνσταντίνου;

    Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, σήμερα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και συγκυβερνήτης, απέκρυψε με τη σειρά του τη λίστα, γνωρίζοντας την απόκρυψή της (ίσως και την αλλοίωσή της) από τον προκάτοχό του. Και όχι μόνον, την απέκρυψε, αλλά επιχείρησε να δώσει και νομική ερμηνεία ως συνταγματολόγος για την απόκρυψή της.

    Οι συνεργάτες του γραφείου του Παπακωνσταντίνου πρέπει να απολογηθούν και να αποκαλύψουν τι απέγινε η πρωτότυπη λίστα, που λέει ο υπουργός τους ότι τους την παρέδωσε για φύλαξη και... την έχασαν.

    Οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ είναι υπόλογοι γιατί δεν έκαναν τίποτα, έστω και με το αλλοιωμένο αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ.

    Η σημερινή Κυβέρνηση, την οποία στηρίζει και το κόμμα Παπακωνσταντίνου- Βενιζέλου, γιατί ολιγώρησε επί 3 μήνες τουλάχιστον και τελικά αναγκάστηκε κάτω από αφόρητη πίεση, να ζητήσει από τη Γαλλία την πρωτότυπη λίστα;

    Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν ο Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου και οι μετέπειτα εξαθλιώνουν τους Έλληνες με αβάσταχτα μέτρα για να αποφευχθεί η χρεωκοπία που προκάλεσαν οι πολιτικοί ταγοί της χώρας. Επιβάλλουν μέτρα δις ευρώ στο λαό, ενώ έχουν στα χέρια τους (με την βοήθεια των ξένων) λίστες με φοροφυγάδες ύψους πολλών δις ευρώ (λίστα Λαγκάρντ,Λιχτενστάιν, Λουξεμβρούργου κ.α.)

    Υπολογίζεται το ύψος της φοροδιαφυγής μόνο μέσα από τις λίστες οι οποίες λιμνάζουν στα εκάστοτε κυβερνητικά χέρια, να ανέρχεται πάνω από 10 δις ευρώ. Όσα περίπου στοίχισαν στον εξαθλιωμένο λαό τα μέτρα Σαμαρά- Στουρνάρα και ΣΙΑ.

    Δηλαδή έγκλημα κατά του λαού, ο οποίος όμως, επιτρέπει το γαϊτανάκι της λησμονιάς:
    Εισαγγελείς, Άρειος Πάγος, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Βουλή, Επιτροπές, Εξεταστικές, Προανακριτικές και πάλι εισαγγελία, όπως επιτάσσει ο άθλιος νόμος περί ευθύνης υπουργών. Καμία βιασύνη ανάλογη με τα μέτρα της εξαθλίωσης που απαίτησε η τρόικα.

    Το σκεπτικό είναι ένα: Ας πληρώσουν τα κορόιδα για να μη χρεοκοπήσουμε και εμείς με την ησυχία μας μεθοδεύουμε την ασυλία των ενόχων.

    Γιατί;Διότι δεν πρέπει να κλονιστεί η τρικομματική κυβέρνηση. Διότι κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει...
    Διότι ας μην εκπλαγούμε αν μετά από 2-3 χρόνια ανακαλύψουμε ότι και τώρα κάτι μας έκρυψαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση