GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τράγκας: Κροίσος με… επτά γράμματα ο Αντώνης Σαμαράς!

Εμφανώς ειρωνικός ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας στη σημερινή του εκπομπή στον Real Fm, σχολίασε με… ξεχωριστό τρόπο την πολυπόθη...


Εμφανώς ειρωνικός ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας στη σημερινή του εκπομπή στον Real Fm, σχολίασε με… ξεχωριστό τρόπο την πολυπόθητη δόση για την Ελλάδα που εξασφάλισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς χτες στις Βρυξέλλες.Ο κ. Τράγκας παρομοίασε τις πολιτικές κινήσεις του πρωθυπουργού με μέρος της ταινίας «The Prestige», ενώ τον προσομοίασε με τον… Μάγο του Αϊζενχάιμ και τον David Copperfield καθώς κατάφερε να κάνει τη χώρα πιο «πλούσια» από σήμερα με «τα δικά του μαγικά».
Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «το είχα προβλέψει. Ο κ. Σαμαράς… άρπαξε 52,4 δισ. εκατομμύρια ευρώ από τους Ευρωπαίους». Στη συνέχεια, στο πλαίστο ενός άτυπου κουίζ, ο δημοσιογράφος ζήτησε από τους ακροατές να βρουν τον έλληνα κροίσο με τα… επτά γράμματα υποννοόντας σε όλη την εκπομπή ότι πρόκειται για τον πρωθυπουργό που «με τα 52,4 δισ. είναι πλέον ό πιο πλούσιος έλληνας».
Ωστόσο, τα 23,2 δισ. προορίζονται για τις τράπεζες, διευκρίνισε, και σημασία έχει όχι πως ξύπνησαν σήμερα οι πολίτες αλλά πως κοιμήθηκαν. Σε σχόλιο του στο newpost.gr, ο κ. Τράγκας δήλωσε με νόημα «όταν δω τη δόση θα ξαναμιλήσω για τον… κροίσο».
ΑΝ.ΓΑΛ. Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση