GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-Οι πρώην Ανεξάρτητοι στο Μοναστηράκι

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-Οι πρώην Ανεξάρτητοι στο Μοναστηράκι Σε κεντρικό εστιατόριο στο Μοναστηράκι έφαγαν, πρώην στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων. ...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-Οι πρώην Ανεξάρτητοι στο Μοναστηράκι
Σε κεντρικό εστιατόριο στο Μοναστηράκι έφαγαν, πρώην στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ανάμεσά τους, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι οι Κώστας Μαρκόπουλος,Χρήστος Ζώης, Γιάννης Μανώλης, Μιχάλης Γιαννάκης, Δημήτρης Σταμάτης, Χρήστος Λύτρας και Χαράλαμπος Αποσκίτης. Στην παρέα των πρώην Ανεξάρτητων Ελλήνων βρίσκεται και ο διαγραφείς από τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Σταυρογιάννης.
Σύμφωνα με τον Real Fm, στη συνάντηση προσκλήθηκαν και οι άλλοι τρεις διαγραφέντες από τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Νικολόπουλος, Γιώργος Κασαπίδης και Θεόδωρος Σολδάτος.
Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά από την παραίτησή τους από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, επιχειρούν, να κάνουν μία ανασκόπηση των γεγονότων των τελευταίων ημερών αλλά και να συντονίσουν τις ενέργειές τους και τις επόμενες κινήσεις τους.
Όλα αυτά μαζί με τα αναγκαία συνοδευτικά: γευστικά κεμπάπ, σουβλάκια και πίτες. Μάλλον κάτι ψήνεται...








Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!ΟΥΣΤ ΤΩΡΑ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΤΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση